MENIU CAUTĂ
07 Noi. 2017 13:58

De la cine a primit Elena Gheorghe cele mai mari reproșuri. Artista a dat cărțile pe față

Distribuie

Cântăreața Elena Gheorghe a mărturisit cine au fost cei care i-au făcut reproșuri de-a lungul anilor.

Elena Gheorghe, care a devenit mămică de fetiță în luna iulie a acestui an, este căsătorită cu Cornel Ene. Cei doi mai au un băiețel, Nicholas.

Deși este o perfecționistă, Elena Gheorghe a mărturisit, într-un interviu pe care l-a acordat pentru Unica, că a primit reproșuri de-a lungul anilor.

”Cele mai dure reproșuri le-am primit de la tatăl meu și de la soțul meu. În general, iau în considerare doar acele reproșuri pe care le consider adevărate și au argumente plauzibile. Asemenea tatălui meu, și soțul meu m-a criticat la început și s-a legat de performanțele mele profesionale. Acela a fost un moment când m-am ambiționat foarte mult, am decis să fiu și mai bună și am muncit pe măsură”, a declarat Elena Gheorghe.

Artista a mărturisit și care a fost cea mai mare dezamăgire de care a avut parte în lumea showbiz-ului românesc.

”Cea mai mare dezamăgire a mea a fost când am intrat în showbiz. Eram mică, aveam 15 ani, și atunci am văzut că, de fapt, lumea de la televizor nu este chiar așa frumoasă cum o văd eu. Cu timpul m-am maturizat, am luptat și am muncit mult mai mult, pentru că am înțeles că doar așa voi fi răsplătită cu adevărat”, a afirmat cântăreața.


Citește și: REPORTAJ/ „Foaie verde de măcriș, haide lume la Petriș!”. Invitația inedită a frumoasei primărițe Irina Onescu de 1 Decembrie


 

Citește mai multe despre cornel ene, dezamăgire, sot și tata pe Libertatea.

Comentarii