Mergi direct la conținut »
Declarația clară a lui Brigitte Sfăt despre fostul său soț, Ilie Năstase. "Eu țin la el pentru că a fost alături de mine opt ani de zile"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Declarația clară a lui Brigitte Sfăt despre fostul său soț, Ilie Năstase. "Eu țin la el pentru că a fost alături de mine opt ani de zile"

Declarația clară a lui Brigitte Sfăt despre fostul său soț, Ilie Năstase. „Eu țin la el pentru că a fost alături de mine opt ani de zile”

Brigitte Sfăt a vorbit în termeni laudativi despre fostul său soț, binecunoscutul campion la tenis Ilie Năstase.

De Dana Aramă,

Brigitte Sfăt trăiește o poveste de dragoste cu Florin pastramă, pe care l-a cunoscutr la show-ul Ferma, de la Pro TV. Fostul soț al lui Brigitte Sfăt, marele campion la tenis Ilie Năstase, și-a refăcut viața alături de Ioana Simion, cu care s-a cununat civil în primăvara acestui an.

Invitată la emisiunea Vorbește lumea, de la postul de televiziune Pro TV, Brigitte Sfăt a fost întrebată despre ce părerea crede că are fostul ei partener de viață, Ilie Năstase, despre idila ei cu Florin Pastramă. Bruneta a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului ei soț.

Brigitte Sfăt, alături de fostul ei soț, Ilie Năstase

Brigitte Sfăt, alături de fostul ei soț, Ilie Năstase

„Eu țin la el pentru că a fost alături de mine 8 ani de zile. Cred că dacă un om ține la tine, își dorește să fii fericit. Eu mă bucur că este fericit și că și-a refăcut viața”, a declarat Bigitte Sfăt.

Vedeta a mărturisit că își dorește cu ardoare să aibă copii cu actualul ei iubit, Florin Pastramă.

„Eu îmi doresc de 10 ani copii, motivele care au dus la despărțirea mea de Ilie au fost că el nu și-a mai dorit copii. Știu că Florin își dorește foarte mult copii, își dorește o familie”, a afirmat Brigitte Sfăt.


Citește și:

VIDEO/ Protest „cu cântec” al actorilor clujeni pe scena Premiilor UNITER: „Nu mai sunt destui bani la cultură”

Close
Închide
  Close