De Daria Maria Diaconu,

Rocky Johnson, unul dintre cei mai cunoscuți wrestleri din lume, a murit în data de 15 ianuarie. Tatăl actorului Dwayne „The Rock” Johnson s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani.

După dispariția tatălui său, starul hollywoodian a făcut o declarație plină de emoție pe contul său de Instagram.

„Te iubesc, ai rupt baierele rasiale, ai devenit o legendă în ring, ai fost un pioner și ai deschis drumul altora în acest domeniu”, începe mesajul lui Dwayne „The Rock” Johnson.

Starul continuă explicând ce anume l-a învățat tatăl său.

„M-ai crescut să fiu mereu mândru de originile noastre, de cultura noastră. M-ai învățat ce înseamnă să muncești din greu”.

„Sunt recunoscător pentru lecțiile de viață pe care mi le-ai dat, care au o valoare de neprețuit. Aș fi vrut să mai am o dată ocazia să-și spun ce simt, înainte să pleci, dar ai plecat atât de rapid…”, mai scrie, printre altele, Dwayne „The Rock” Johnson, potrivit eluniversal.com.mx.

Mesajul actorului este însoțit de o înregistrare video dedicată tatălui său.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Se taie copacii din pădurea Băneasa! 1.679 de arbori au fost deja doborâți. „Noi promovăm fagul și stejarul, scoatem din pădure speciile mai slabe, salcia, plopul…”

Libertatea a discutat cu Edmund Sonuga-Barke, omul care îi studiază pe copiii din orfelinatele lui Ceauşescu: 30 de ani de îngrijire şi iubire nu pot repara traumele copilăriei

DOCUMENTE INTERNE. O mare companie pharma din România, KRKA, mituiește de peste 10 ani medicii și are rubrică de „Amortizare” în excel-ul șpăgii!

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie