Mergi direct la conținut »
Deea Maxer și-a amintit de unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei. "Au trecut opt ani" | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Deea Maxer și-a amintit de unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei. "Au trecut opt ani" | FOTO

Deea Maxer și-a amintit de unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei. „Au trecut opt ani” | FOTO

Deea Maxer a dat publicități două fotografii de la botezul fiului ei, Andrea, care a avut loc în urmă cu opt ani.

De Dana Aramă,

 

Deea Maxer este căsătorită cu cântărețul Dinu MaxerCei doi artiști, care au împreună un băiețel pe nume Andreas. Artista și-a amintit de unul dintre cele mai frumoase momente dinb viața ei, și anume botezul băiețelului său, care a avut loc în urmă cu opt ani.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Deea Maxer a transmis un mesaj cu această ocazie. mesajul este însoțit și de câteva fotografii atât din ziua în care Andreas a fost botezat, dar și din prezent.


„Au trecut 8 ani de la botezul lui Andreas. A avut loc la Mănăstirea Comana… Iar amintirile sunt minunate. Cu zâmbetul pe buze și multă satisfacție ? #zboarăanii #baptism #botez Andreas Maxer”, le-a explicat artista celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.


Citește și:

FOTO&VIDEO | Ultima turnicăreasă din Apuseni. La Pătrăhăițești, în Alba, acasă la tanti Paraschiva, ascultând sârba moților și cum curge Arieșul

Close
Închide
  Close