MENIU CAUTĂ

Delia, emoționată în culisele X Factor. ”Nu-mi place să provoc lacrimi copiilor, vreau să zâmbească atunci când mă văd”

Distribuie

Delia are parte de o surpriză de proporții în cadrul celei de-a doua ediții X Factor, difuzată duminică, de la ora 20.00, la Antena 1. Jurata este profund impresionată de lacrimile unei fetițe care mărturisește că a venit cu fratele ei la X Factor doar ca să o poată vedea pe Delia.

Micuța Andreea și familia ei vin împreună ca să-l susțină pe Andrei Liță, un tânăr de 21 de ani, din Iași, care speră să-i fie recunoscut talentul pe scena X Factor.

”Pe mine nu mă interesează de nimeni altcineva aici, eu doar pe Delia vreau să o văd”, spune fetița, iar în momentul în care o vede pe jurata X Factor izbucnește în plâns de emoții: ”Nu mă pot abține, e prima dată când te văd în față”.

Cum lacrimile micuței au emoționat-o foarte tare pe Delia, ea a decis să o ia pe Andreea și să o țină în brațe pe tot parcursul momentului susținut de fratele ei pe scenă. ”Nu-mi place să provoc lacrimi copiilor, vreau să zâmbească atunci când mă văd. M-a sensibilizat foarte tare. Doamne, cum a fost! Cred că o să țină minte experiența asta și cu siguranță îi va plăcea să se vadă la televizor,” spune Delia. Recent, Delia a explicat cum privește ea faptul că este cunoscută de toată lumea și cât de mult o afectează faptul că este vedetă.

Citește și

VIDEO/ Iulia Vântur nu-și ia părinții în culise, la Cerbul de Aur. „Nu vreau să-i dau emoții mamei”

 

Comentarii