Mergi direct la conținut »
Dieta cu care slăbește Anda Adam. "Am reușit să dau jos 6 kilograme într-o lună"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dieta cu care slăbește Anda Adam. "Am reușit să dau jos 6 kilograme într-o lună"

Dieta cu care slăbește Anda Adam. „Am reușit să dau jos 6 kilograme într-o lună”

Anda Adam a explicat care este dieta la care a recurs pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. Artista a reușit să slăbească șase kilograme într-o lună.

De Dana Aramă,

 

Cântăreața Anda Adam a explicat, pentru viva.ro, că a aflat de dieta respectivă de la o prietenă. Artista a mărturisit că mănâncă orice, dar a renunțat la sare și la zahăr.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dieta interesantă, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kilograme în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kilograme într-o lună, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr”, a declarat Anda Adam.

Anda Adam este prezentă pe scena muzicală din România din anul 1999. În vârstă de 38 de ani, artista are o carieră de succes în spate. În ceea ce privește viața personală, Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei din anul 2015. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Evelin.


Citește și:

În ziua în care împlinește 80 de ani, Ion Țiriac rememorează momentele în care a descoperit secretele tenisului: „Când am început să joc tenis, țineam racheta de la jumătatea mânerului”

 

Close
Închide
  Close