Mergi direct la conținut »
Duel fără eliminare la Ferma. Otilia Bilionera a fost învinsă de Ioana Filimon, dar nu a părăsit competiția
Entertainment Libertatea > Entertainment > Duel fără eliminare la Ferma. Otilia Bilionera a fost învinsă de Ioana Filimon, dar nu a părăsit competiția

Duel fără eliminare la Ferma. Otilia Bilionera a fost învinsă de Ioana Filimon, dar nu a părăsit competiția

Supriză la Ferma în ediția de joi seara, 14 martie. Ioana Filimon s-a duelat cu Otilia Bilionera, care din păcate a pierdut în fața fostei Miss România. Cu toate astea, Mihaela Rădulescu  le-a dat o veste importantă. Fermierii au fost anunțați că a fost vorba despre un duel fără eliminare.

Mihaela a și explicat motivul pentru care ea și colegul ei Cristi au luat această decizie. „ Acesta este primul duel fără eliminare. Fiind vorba despre o perioadă de acomodare, a ”Bandiților”, care au ajuns la Ferma de doar câteva zile, Otilia a mai primit o șansă și va rămâne în Fermă”, a spus Mihaela Rădulescu.

În urmă cu câteva săptămâni, fosta Miss România Ioana Filimon a eliminat-o pe Brigitte Năstase după ce a câştigat două probe bazate pe îndemânare. Totuşi, ediţia a oferit o răsturnare de situaţie: deşi eliminată, Brigitte a rămas în competiţie, însă a fost trimisă la „cabana bandiţilor“, unde locuiau Otniela Sandu, Otilia, Geanina Ilieş, Kamara, Vali Bărbulescu şi Florin Pastramă, întorcându-se în Fermă alături de aceștia.

În ediția de miercuri seara, Remus, care este fermierul săptămânii, a ales cei doi servitori și i-a desemnat pe Florin Pastramă și Otilia. Artistei nu i-a picat prea bine decizia și a izbucnit în lacrimi. „Nu mă așteptam să fiu servitor. Mi-e teamă că nu o să îi mai văd. Dar faptul că voi dormi în aceeași cameră cu Pastramă, îmi dă putere ”, a spus artista emoționată.

Citește și

Fotbalul e pasiune, tot agricultura e baza! Țucudean își face abator, dar e supărat că nu prea găsește mână de lucru

Close
Închide
  Close