De Denisa Macovei,

La săptămâna modei de la Milano, Donatella Versace a propus o colecție plină de culoare pentru primăvara anului 2020. Chiar dacă vedeta colecției a fost Jennifer Lopez, care a pășit pe podium într-o versiune puțin modificată a rochiei verzi cu care a făcut furori în 2000, la decernarea premiilor Grammy, un moment de maximă mândrie l-a trăit și Inna, a cărei piesă, „Iguana”, a fost aleasă pentru finalul show-ului. Pe melodia româncei și-au făcut apariția, în aplauzele tuturor, creatoarea de modă și muza colecției sale, J.Lo.

Deși nu a fost la Milano, la scurt timp după prezentarea Donatellei Versace, Inna a-nceput să primească mesaje de felicitare de la cei care au asistat la defilare! „Pur și simplu nu mi-a venit să cred! M-am bucurat extraordinar de mult, este o onoare că piesa «Iguana» a fost inclusă în show-ul Versace de la Milano Fashion Week! Sunt recunoscătoare!”, a declarat cântăreața.

Inna e fan Versace

Satisfacția Innei a fost cu atât mai mare cu cât este o admiratoare înfocată a brandului Versace. Nu de puține ori, atât pentru ședințe foto, cât și la diverse evenimente cu covor roșu, cântăreața a optat pentru piese vestimentare semnate de Donatella.

Citeşte şi:

Dennis Rodman susține că Madonna i-a oferit 20 de milioane de dolari ca să îi facă un copil

Kanye West și Kim Kardashian au împreună jumătate de miliard de dolari. Cum arată proprietățile lor

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism