De Simona Josan,

Gino Manzotti, unul dintre componenții formației DJ Project, a intrat în colimatorul poliției. Necazul, spun gurile rele, s-ar fi petrecut după ce doi reprezentanți ai legii, aflați în timpul liber, au fost bătuți măr, în barul pe care acesta îl deține în Timișoara, conform exclusivtm.ro.
Astfel, un control a fost efectuat în localul acestuia, polițiștii și inspectorii financiari descoperind că aici nu există case de marcat.
În loc să pună lacătul pe ușile localului însă, Gino Manzotti de la DJ Project și ceilalți acționari au apelat la instanță, cerând judecătorilor să anuleze decizia Poliției Timiș și a celor de la Garda Financiară.
Până la finalizarea procesului, decizia de închidere este considerată nulă, ca atare petrecerile vor continua în pubul vedetei.
Incidentul vine la câteva zile după ce un alt muzician de la noi, Randi, a avut probleme cu legea. Oamenii legii l-au ridicat pe 12 martie pe Andrei Ropcea, alias Randi, pe fratele său, asociat la firma de organziare evenimente pe care o au împreună și pe secretara societății. După ce a ieșit de la audieri, solistul a declarat că nu este vinovat și că, dacă în afacerea sa cineva a comis vreo ilegalitate el nu are de unde să știe deoarece a muncit tot timpul în studio. Conform procurorilor, firma sa ar fi prejudiciat statul cu 100.000 de euro.

Cine este Gino Manzotti?

Gino Manzotti este unul dintre fondatorii grupului Dj Project, o formație dance, înființată la Timișoara, în anul 2000. Inițial, trupa era constituită doar din Gino Manzotti și Dj Maxx, în anul 2003 alăturându-se proiectului și Ellie White. La sfârșitul anului 2009 în locul lui Ellie a venit Giulia Anghelescu care din cauza sarcinii a fost înlocuită de Adela Popescu începând cu luna decembrie 2011.

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea
GSP.RO

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea