MENIU CAUTĂ

Echipa Neatza cu Răzvan şi Dani, jurați la „Chefi la cuţite”

Distribuie

În seara aceasta, de la 20:00, la Chefi la cuţite se va da startul ultimei confruntări pe echipe din sezonul special, dedicat familiilor şi totodatã se va decide şi ultima echipă care va ajunge în marea finalã a show-ului, difuzatã pe 18 iunie, de la 20:00, la Antena 1.

Cele trei echipe, chef Scărlătescu împreunã cu familia Crudu, chef Dumitrescu împreunã cu doamnele din Dămăroaia şi Chef Bontea cu oltenii lui din Şopârliţa vor fi jurizate de către marea familie Neatza.

„Cei care degustã astăzi sunt o familie mare şi destul de veche, celebrã. Este familia Neatza cu Rãzvan şi Dani!”, le va mãrturisi Gina celor trei echipe, spre marea bucurie a Danielei Crudu. „Îi cunosc destul de bine. Am prezentat meteo trei ani la ei. Am stat lângã Vlăduţ, ştiu ce le place şi ce nu le place!”, va dezvălui Daniela Crudu. Şi chef Dumitrescu se declară surprins: „E un juriu pretenţios pentru ce vreau eu să fac, dar mizez pe faptul cã toţi suntem români”.

Având în vedere că în acest sezon special temele culinare sunt şi ele dedicate zonei de familie, în această seară, fiecare dintre cele trei echipe ce intră în bucătăria Chefi la cuţite vor găti un meniu de degustare, cu preparate potrivite pentru o zi de naştere în familie. Şi de aceastã datã, tema le va da bãtãi de cap concurenţilor şi va lãsa loc orgoliilor sã iasã la ivealã, într-o luptã în care timpul le va fi cel mai mare inamic. „Chefii noştri au schimbat cele mai multe pãreri despre cum se gãteşte şi se pune mâncarea în farfurie în România. Au fãcut o mare schimbare, trebuie sã recunoaştem!”, mărturisește Dani Oţil, înainte de degustare.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN CHIȘINĂU/ În fața unei crize politice fără precedent, moldovenii încearcă să-și păstreze măcar simțul umorului. Gluma străzii: „Avem două Guverne, în caz că unul se strică”

Citește mai multe despre Chefi la cutite pe Libertatea.

Comentarii