MENIU CAUTĂ
15 Mai. 2017 16:40

Elena Gheorghe a stârnit iar vâlvă pe internet. Ce le-a spus fanilor despre bebelușul pe care urmează să-l aducă pe lume

Distribuie

Elena Gheorghe a stârnit iar vâlvă pe internet. Artista a făcut iarăși un comentariu despre sarcină, care i-a pus pe jar pe admiratorii săi.

Elena Gheorghe a făcut miercuri, 19 aprilie, un anunț bombă. Ea a dezvăluit că este in nou însărcinată. Artista a ascuns sarcina timp de șase luni.

Cântăreața este căsătorită, din anul 2011, cu Cornel Ene. Primul lor copil, Nicholas, a venit pe lume doi ani mai târziu, în 2013.

După ce, în urmă cu ceva timp, artista a dat de înțeles că va avea un băiețel, acum și-a pus fanii din nou pe jar.

Elena Gheorghe a stârnit iar vâlvă pe internet. „Steluța noastră”

Pe pagina sa de pe un site de socializare, Elena Gheorghe a postat o fotografie în care își arată burtica de gravidă. Este îmbrăcată într-un tricou care are imprimat pe el o stea.

„Steluța noastră, te așteptam cu drag…
Încă puțin și te vom strânge în brațe”, este mesajul transmis de cântăreață.

Admiratorii vedetei au crezut că aceasta îi anunță că urmează să devină mămica unei fetițe.

„Sã-ți trãiascã. Deci o s-o cheme Steluța , mã bucur, ca pe mine. Te pup…”,  „Să-ți trăiască, Elena, fetița, să fie sănătoasă și să te bucuri de comorile tale”,  „Ce bine că vine o fată ?? băiat ai și ai pereche ❤️ Să fiți fericiți ??”, „Să vă trăiască fetița și sarcină ușoară și naștere ușoară cu multă, multă sanatate”,  „Deci, e fetiță, așa-i?? Mă bucur nespus de mult pentru tine și familia ta!!”, i-au transmis fanii.

Citește mai multe despre sarcină pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii