MENIU CAUTĂ
18 Oct. 2017 16:08

Elena Gheorghe, ultimele pregătiri pentru botezul fetiței. Bebelinda va avea șase ținute

Distribuie

Cântăreața Elena Gheorghe se pregătește să-și creștineze fetița. Artista a oferit amănunte despre cum va fi evenimentul.

Elena Gheorghe mai are un băiețel pe nume Nicholas. Artista a acordat un interviu pentru o emisiune de la Pro TV în care a oferit detalii despre evenimentul care urmează în familia ei, și anume botezul micuței sale, pe care o alintă bebelinda.

„Ca oricine care pregătește botez sau orice în sensul acesta, avem preparate pe care noi ni le-am dorit. este un meniu personalizat. deci se va mânca bine. Eu le-am spus așa: „Domnilor, faceți ceva de mâncare bun, să se mânânce tot, farfuria să fie goală după ce omul a servit”. Și am ales și niște coitlete de berbecuț, pentru că nouă ne plac. Avem și pui, și tartine pe care o să le servim ca de primire. Se va mânca bine.

Sora mea, Ana, mă ajută întotdeauna. Au ajuns hăinuțele fetiței, avem locația, totul se va face…”, a declarat Elena Gheorghe.

„Trebuie să iasă totul perfect. Avem și piscină la local. ne vom simți foarte bine. Va fi un ring de dans spațoios. Nu știu dacă voi cânta, dar nu știu dacă voi scăpa. Vor fi cam 200 de persoane”, a mai spus ea.

Mărturia este o brățară din piele, realizată în atelierul surorii Elenei Gheorghe, Ana.

„Avem șase ținute pentru micuță. Eram stresată că nu ajung hăinuțele. cel mai important lucru este slujba. Am mari emoții, ca orice mămică. Pe micuță o va chema Amelie Nicole”, a încheiat artista.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV | Cum au petrecut seara Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Mai ceva ca niște adolescenți


 

Comentarii