IMPORTANT! Cei din România nu o pot vota pe Ester Peony în această seară, însă ea poate fi votată de românii din străinătate!

Mai jos, numerele de telefon unde românii din diaspora o pot vota pe Ester Peony, în funcție de țara în care locuiesc.

Așteptam toate inimile de români, care sunt în Europa, să fie împreună pe 16 mai, să votam 06 – ROMANIA la Eurovision Song Contest 2019. Atașat toate numerele de telefon unde se poate vota!  Hai Romania! ?? Hai Ester!! #daretodream #Romania  #onasundayEster Peony. eurovision.tvr.ro”, este mesajul transmis de reprezentanții Eurovision pe contul de socializare.

De altfel, în fiecare gală de susținere pentru Ester Peony, români din străinătate, lideri ai celor mai importante organizații românești din diaspora, intervin în direct pentru a-i demonstra lui Ester Peony că îi sunt alături.


Citește și:

EUROVISION 2019 | A doua semifinală se desfășoară joi seară. Ester Peony intră a șasea în concurs. Ascultă toate piesele

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Urmărește cel mai nou VIDEO