MENIU CAUTĂ

EUROVISION 2019. Cum poate fi votată Ester Peony de românii din străinătate

Distribuie

România intră în a doua semifinală Eurovision 2019, joi, având numărul 6 în concurs. Piesa: „On a Sunday”, compusă de Alexandru Şerbu şi interpretată de Ester Alexandra Creţu (Ester Peony), în vârstă de 25 de ani. Voturile românilor din străinătate pot avea un rol important în calificarea României în finala de sâmbătă, 18 mai. 

IMPORTANT! Cei din România nu o pot vota pe Ester Peony în această seară, însă ea poate fi votată de românii din străinătate!

Mai jos, numerele de telefon unde românii din diaspora o pot vota pe Ester Peony, în funcție de țara în care locuiesc.

Așteptam toate inimile de români, care sunt în Europa, să fie împreună pe 16 mai, să votam 06 – ROMANIA la Eurovision Song Contest 2019. Atașat toate numerele de telefon unde se poate vota!  Hai Romania! ?? Hai Ester!! #daretodream #Romania  #onasundayEster Peony. eurovision.tvr.ro”, este mesajul transmis de reprezentanții Eurovision pe contul de socializare.

De altfel, în fiecare gală de susținere pentru Ester Peony, români din străinătate, lideri ai celor mai importante organizații românești din diaspora, intervin în direct pentru a-i demonstra lui Ester Peony că îi sunt alături.


Citește și:

EUROVISION 2019 | A doua semifinală se desfășoară joi seară. Ester Peony intră a șasea în concurs. Ascultă toate piesele

Citește mai multe despre Ester Peony, romani la londra și străinătate pe Libertatea.

Comentarii