MENIU CAUTĂ
20 Mar. 2014 19:28 , de Simona Josan

EVOLUŢIA SPECTACULOASĂ a celei mai GRASE FEMEI DIN ROMÂNIA! A SLĂBIT 109 kilograme într-un an şi POARTĂ ROCHII ŞI PANTOFI CU TOC!

Distribuie

La începutul lu 2013, Mariana Buică era considerată cea mai grasă femeie din România, cântărind 240 de kilograme. Pentru că sănătatea îi era pusă în pericol, femeia în vârstă de 26 de ani a decis să ia măsuri. Cu ajutorul echipei emisiunii lui Cătălin Măruţă, Mariana a fost supusă unei operaţii de micşorare a stomacului. Intervenţia a făcut minuni,  iar în prezent, cu o dietă strictă şi mişcare, femeia a ajuns să aibă 131 de kilograme.
„Pot să mănânc orice, dar mă satur mult mai repede, din două-trei înghiţituri. Se vede la pantaloni, la bluze. Haine care înainte nu îmi veneau deloc, acum pot să le îmbrac. Mă opreşte multă lume pe drum şi mă întreaba de operaţie, cum decurge, unde m-am operat”, mărturisea în urmă cu câteva luni Mariana Buică.
Mariana nu se lasă până nu ajunge la o siluetă de invidiat, însă până atunci, aceasta se poate bucura de lucruri la care nici nu visa pe când era foatre grasă. Femeia îşi poate cumpăra rochii şi sandale. Şi-a făcut chiar şi o schimbare de look, care o prinde de minune.
Citeşte şi: „Cea mai GRASĂ FEMEIE din ROMÂNIA are 25 de ani și 230 de kilograme! Îmi doresc să slăbesc și să-mi fac un iubit!”

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii