Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Alina Crișan și-a adus mama de la Cluj să o vadă pe scena Sălii Palatului. În culise, mulți le-au crezut surori!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Alina Crișan și-a adus mama de la Cluj să o vadă pe scena Sălii Palatului. În culise, mulți le-au crezut surori!

EXCLUSIV/ Alina Crișan și-a adus mama de la Cluj să o vadă pe scena Sălii Palatului. În culise, mulți le-au crezut surori!

Mândră de reușitele sale, frumoasa Alina Crișan și-a adus mama la București, pentru un concert special, ”Live în Bucharest” (Sala Palatului) pe care l-a susținut alături trupa cu colaborează de o lungă perioadă, și a cărei voce feminină este, Direcția 5.

De Florian Gheorghe,

Frumoasa prietenie și atașamentul față de cea care i-a dat viață a fost admirat de toți cei prezenți în culise înaintea concertului la care s-au vândut toate biletele.  Dincolo de diferența de vârstă, cele două seamnănă mult, amândouă sunt blondine și cu aceleași trăsături, frumusețea solistei fiind, se pare, o moștenire de familie.

Alina Crisan si-a adus mama la concertul său, la Sala Palatului

Mama Alinei i-a impresionat pe toți cei prezenți, mai ales pentru grija și atenția ce a dovedit-o pentru micuțul fiul al lui Marian Ionescu, șeful trupei Direcția 5 și al Octaviei Geamănu, parcă arătându-i fiicei sale cum o dezmierda când Alina (33 ani) era mică-mică. De altfel, cei care nu știau cine este companioana solistei ar fi putut jura că acesta este sora sa cea mare. Fostă membră a trupei feminine ASIA, Alina, cunoscută drept Alinka, în urma colaborărilor la propriul proiect muzical de muzică de club, mai are o soră, mai mica, Gabriela.

CITESTE SI

Declarație de dragoste în fața a mii de oameni! Marian Ionescu l-a adus pe scenă pe fiul său de nici un an: ”Am scris un cântec pentru el”

Close
Închide
  Close