Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Amalia Năstase și-a dus copiii la surf de Sărbători. Mezinul familiei a fost la prima lui lecție
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Amalia Năstase și-a dus copiii la surf de Sărbători. Mezinul familiei a fost la prima lui lecție

EXCLUSIV/ Amalia Năstase și-a dus copiii la surf de Sărbători. Mezinul familiei a fost la prima lui lecție

După ce a făcut bradul și a împodobit toată casa, Amalia Năstase împreună cu fetele pe care le are cu fostul tenismen Ilie Năstase, cu micuțul Toma și Răzvan, noul ei partener, s-au îmbarcat cu destinația Los Angeles, lăsând casa împodobită pentru vecini. Amalia Năstase și-a dus copiii la surf.

De Denisa Macovei,

amalia-nastase-2

Anul acesta, Amalia nu a vrut să facă sărbătorile în România, ci a preferat să plece în State, la Los Angeles. Alături de Răzvan Vasilescu, cele două fiice Alessia și Emma, dar și micuțul Toma, fosta soție a lui Ilie Năstase l-a așteptat pe Moș Crăciun în costum de baie, chiar pe plajă. Deși nu au avut zăpadă, cele două fiice, Alessia și Emma, s-au bucurat nespus că au putut să facă baie în Oceanul Pacific, mai ales că sunt mari amatoare de surf.

amalia nastase fiice

„Împodobim toată casa și plecăm la Los Angeles. După ce o împodobim fugim repede acolo. Este pentru prima dată când Toma zboară cu avionul și m-am gândit eu să zboare 13 ore și jumătate ca să știu o treabă. El este cumințel, dar are foarte multă energie, dar în același timp cuminte. Nu știu cum să explic. Adică te înțelegi cu el, dacă îi spui cuvintele pe care vrea să le audă”, ne-a declarat Amalia cu câteva zile înainte să plece în America.

amalia nastase fiu

Amalia Năstase și-a dus copiii în America

După prima experiență cu avionul, Toma s-a trezit direct pe plajă unde surorile mai mari l-au învățat imediat cum trebuie să stea pe placă. Din păcate, fiul Amaliei este mult prea mic pentru a lua lecții de surf, însă Alessia și Emma s-au oferit să aștepte până când va avea stabilitate să stea pe placă.

Close
Închide
  Close