Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Prințul Cristea, la mâna femeilor. S-a refugiat în casa mamei copilului său după despărțirea de Maria Păuna
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Prințul Cristea, la mâna femeilor. S-a refugiat în casa mamei copilului său după despărțirea de Maria Păuna

Prințul Cristea e la mâna femeilor. Sau cel puțin așa s-ar putea traduce experiențele din ultima vreme ale fostului fotbalist. Aproape însurat cu o femeie care îi putea conferi o siguranță financiară, acesta a ajuns sub acoperișul unei foste.

Că prințul Cristea nu mai este prinț, o știe deja toată lumea. Viteza cu care și-a cheltuit banii din fotbal și lipsa unei activități de top i-au subțiat atât de mult conturile, încât a ajuns să trăiască din contracte paralele, de imagine. Vestea că s-a cuplat cu Maria Păuna, o femeie cu un statut financiar aparent stabil, dar mai în vârstă decât el, a stârnit oareșce zâmbete ironice. Să fie pentru bani? Zvonul că ar urma chiar să o ia de nevastă a intensificat bârfa, dar… Recent, s-a aflat de despărțire, și nu de nuntă, despărțire care s-ar fi produs cu multe săptămâni în urmă.


EXCLUSIV/ Numai cu aprobarea lui Borcea. Valentina Pelinel și Milan nu au voie să facă asta fără să-i ceară voie


Astfel, fostul fotbalist Cristea (ultima oară la Concordia Chiajna), rămas fără casă după o executare silită la un credit imobiliar, s-a văzut nevoit să-și facă băgăjelul și să-și caute un alt domiciliu. Și cum timpul era scurt, Cristea a apelat, potrivit zvonurilor care circulă prin oraș, la Denisa Nechifor, femeia cu care are un copil. Deși viața ei are un alt curs acum, aceasta l-a primit în casa ei și timp de aproximativ 10 zile, Cristea a jucat rol de tată și bonă full-time, până a reușit să-și găsească un loc în care să locuiască.

Denisa, alături de fiica ei și a lui Cristea


E oficial! Mămicile vor primi 2.500 de lei. Ce trebuie să facă pentru a intra în posesia banilor


Close
Închide
  Close