Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV! ROXANA IONESCU: "Mi-am dorit SĂ GĂSESC un BĂRBAT care SĂ FIE VARIANTA MEA MASCULINĂ!" | FOTO

EXCLUSIV! ROXANA IONESCU: „Mi-am dorit SĂ GĂSESC un BĂRBAT care SĂ FIE VARIANTA MEA MASCULINĂ!” | FOTO

De Dana Aramă,

Roxana Ionescu este una dintre cele mai sexy vedete de televiziune de la noi. Cunoscută publicului larg drept „Mama Natură”, ea este, în prezent, implicată în numeroase proiecte de televiziune. Şi în viaţa intimă îi merge foarte bine, astfel că după un divorţ dureros ea şi-a găsit fericirea în braţele omului de afaceri Tinu Vidaico.
Vedeta de televiziune, în vârstă de 28 de ani, şi-a deschis sufletul şi a vorbit, într-un interviu pentru Libertatea, despre toate lucrurile care se întâmplă acum în viaţa ei profesională şi personală.
Libertatea: Eşti una dintre cele mai senzuale vedete de la noi. Crezi că a fi sexy este un atu ca să rezişti atâta vreme pe sticlă?
Roxana Ionescu: Nu neapărat. Contează să fii natural, să te placă oamenii şi să reuşeşti să-i impresionezi plăcut.
– Faci parte şi din echipa „Neaţa” si din cea de la „Junior Chef”. Cum faci faţă programului? La un moment dat ştim că ţi s-a făcut rău în culise la Neaţa.
– Cu greu. Mi-a fost greu în perioada în care am filmat zilnic la “Junior Chef”. Avem un program foarte încărcat, pentru că filmările durau mult, dar am reuşit să fac faţă. Au fost şi momente mai dificile şi trebuie să recunosc că şi eu am greşit uneori în povestea asta, pentru că nemaiavând timp să merg la sala, încercam să fac exercitiile acasă şi mă suprasolicitam.

– Ai o agendă încărcată. Când mai ai timp de viaţa personală?
– În weekend-urile în care am alte evenimente şi nu mă pot duce la Tinu, sunt norocoasă că el mă înţelege şi vine la mine.

– Lucrezi foarte mult cu copiii la „Junior Chef”. Te-a făcut apropierea de aceştia să-ţi doreşti un bebe?
– Da, foarte mult, dar nu numai copiii de la “Junior Chef”, ci şi gaşca mea de prieteni în care tot apar prichindei. Îmi plac foarte mult copiii şi îmi doresc şi eu şi sunt sigură că voi avea şi eu, la momentul potrivit. Cred că dacă îţi doreşti ceva cu adevărat acel lucru se va îndeplini fix când trebuie.

– Te-ai făcut remarcată ca Mama Natură la emisiunea de mare succes „Ciao Darwin”. Îţi mai spune lumea aşa?
– Cred că nu o să pot scăpa niciodată de acest supranume. Sunt “branduită”, deşi nu am fost niciodată “Mama Natură”, pentru că domnişoarele care erau numite aşa se schimbau în fiecare emisiune. Oamenii m-au perceput pe mine ca fiind potrivită pentru acest nume şi chiar nu mă deranjează.

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu
Recomandări

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu

– Ai cucerit cu look-ul tău încă de când erai adolescentă. În liceu ai fost Miss Boboc. Te consideri o femeie frumoasă?
– Cred că e prea mult spus că sunt o femeie frumoasă, dar îmi place să mă consider drăguţă. Cred în acea vorbă clasică conform căreia frumuseţea vine din interior.

– Care consideri că este principala ta calitate şi care ar fi cel mai mare defect al tău?
– Sinceritatea poate fi şi o calitate şi defect. Am observat de câţiva ani că în momentul în care am început să fiu deschisă cu oamenii şi să spun cine sunt eu, ei au început să mă placă mai mult, iar în acelasi timp, am fost atacată şi lovită cu armele mele. Din acest motiv spun că sinceritatea nu este neapărat o calitate, ci şi un defect.

– Ai pozat în Playboy în 2004. Acum, la 10 ani distanţă, ai mai apărea goală?
– Sincer, nu, pentru că pur şi simplu am făcut lucrul ăla într-un moment al vieţii mele pe care l-am considerat potrivit. Însă am pozat acum doi ani pentru FHM într-un pictorial sexy, dar decent. Goală nu aş mai poza.

Revoltător! Ce a pățit eleva care a denunțat că școala a luat banii din bursele date de OMV Petrom
Recomandări

Revoltător! Ce a pățit eleva care a denunțat că școala a luat banii din bursele date de OMV Petrom

– Eşti una dintre cele mai longevive prezenţe pe micul ecran. Care crezi ca este secretul succesului?
– Cred că naturaleţea, după cum am mai spus, sinceritatea şi deschiderea faţă de public, de oameni.

– Dacă ar fi să alegi una dintre emisiunile tale de suflet dintre cele la care ai lucrat – „Ciao Darwin”, „Tablou de nuntă”, „Vreau să fiu mare vedetă”, „Splash”,  „Neaţa”, „Junior Chef” – care ar fi aceasta?
– Am mai fost şi la Observator, unde am prezentat rubrica „Meteo” timp de un an. Sincer, îmi este foarte greu să aleg una pentru că toate la momentul respectiv mi-au plăcut atât de mult încât nimic nu mai conta şi mă dedicam cu totul în ceea ce făceam. Am întâlnit şi am cunoscut oameni cu care am devenit prietenă, iar toate lucrurile pe care le-am învăţat de la ei m-au ajutat să devin cine sunt astăzi şi le mulţumesc pentru asta, mai ales pentru trucurile pe care mi le-au spus atunci când am intrat în televiziune şi eram foarte mică, nu ştiam mare lucru despre lumea în care intrasem. Ţin minte şi acum că, n-o să dau nume, au fost oameni care înainte de a intra în emisiunea în care aveam live au venit la mine şi m-au încurajat când eu tremuram la propriu din cauza emoţiilor. Cuvintele lor chiar mă întăreau şi le mulţumesc că mi-au fost mereu alături.

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

– Eşti o bună gospodină? Crezi că te descurci în bucătărie la fel ca micuţii pe care îi prezinţi la „Junior Chef”?
– Nu mă pot bate cu ei, pentru că ei sunt „Junior Chef”, dar îmi place foarte mult să gătesc şi cu toată modestia mărturisesc că mă şi pricep. La acest proiect mi-a plăcut că am putut juca rolul fetei care nu poate face nimic şi care trebuia să fie mereu sfătuită şi învăţată de cei mici care îmi explicau, de exemplu, cum se face omleta, cum arată pătrunjelul, iar modul în care o făceau era genial.
– Care este lucrul care te-a impresionat cel mai mult la „Junior Chef”?
– Pasiunea celor mici pentru bucătărie. Am realizat că cei mici nu stau numai pe Ipad şi în faţa laptopului. Am fost surprinsă să văd câţi copii pasionaţi de gastronomie şi talentaţi au venit la casting. Îi felicit pe părinţi că i-au educat aşa pe cei mici.

– Eşti o femeie atrăgătoare. Cum te menţii în formă?
Încerc să fac din toate câte puţin, atât cât îmi permite timpul. Mănânc sănătos, merg la sală cât de des pot, iar când nu am timp, mi-am luat programe de pe internet şi le fac acasă. Merg la masaje şi, în acelaşi timp, lucrez şi partea de tonifiere şi celulită, plus multă bună dispoziţie şi veselie. Toate astea dau un rezultat sigur.

– Ce anume te impresionează la un bărbat. Ce calităţi trebuie să aibă acesta ca să te cucerească?
– Am spus că mi-ar plăcea foarte mult să găsesc un bărbat care să fie varianta mea masculină. Şi uite că Dumnezeu m-a ascultat şi mi-a dat un prieten fix cum mi-am dorit.

– Care este omul de televiziune care ţi-a marcat cariera?
– Dan Negru, bineînţeles, pentru că alături de el am început cariera în televiziune şi de la el am avut multe de învăţat. Mi-a dat o şansă, pentru că a crezut în mine şi, mulţumesc lui Dumnezeu, cred ca nu l-am dezamăgit.

– Ce nu ştie publicul despre Roxana Ionescu şi ai vrea să ştie?
Sunt un om obisnuit, în timpul liber am aceleaşi activităţi ca orice telespectator: spăl, calc, fac mâncare, merg la părinţi, merg la grătar…

Close
Închide
  Close