Mergi direct la conținut »
Filmul „Mano a Mano” a obţinut marele premiu al secţiunii Cinefondation, la Cannes 2019
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Filmul „Mano a Mano” a obţinut marele premiu al secţiunii Cinefondation, la Cannes 2019

Filmul „Mano a Mano” a obţinut marele premiu al secţiunii Cinefondation, la Cannes 2019

Marele câştigător al secţiunii Cinefondation în cadrul celei de-a 72-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes a fost filmul ''Mano a Mano'', regizat de Louise Courvoisier (Franţa).

Premiul al doilea a fost câştigat de pelicula „Hieu” (Richard Van, SUA). Al treilea premiu al secţiunii Cinefondation din acest an a fost acordat producţiilor cinematografice „Ambience” (Wisam Al Jafari, Palestina) şi „Duszyczka” (Barbara Rupik, Polonia).

Condus de Claire Denis, juriul din care au făcut parte Stacy Martin, Eran Kolirin, Panos H. Koutras şi Cătălin Mitulescu, a înmânat cele trei premii atribuite la secţiunea Cinefondation în cadrul unei ceremonii care a precedat proiecţiile peliculelor câştigătoare, în cinematograful Bunuel din Cannes, potrivit Agerpres.

Citește și

Partidul lui Dragnea e favorit net la casele de pariuri internaționale, spre deosebire de ce arată sondajele din România!

Close
Închide
  Close