Mergi direct la conținut »
FOTO | Cât au costat bijuteriile pe care le-a purtat Lady Gaga la decernarea Globurilor de Aur Galerie foto
2imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Cât au costat bijuteriile pe care le-a purtat Lady Gaga la decernarea Globurilor de Aur

FOTO | Cât au costat bijuteriile pe care le-a purtat Lady Gaga la decernarea Globurilor de Aur

Cântăreața Lady Gaga a avut o apariție spectaculoasă pe covorul roșu, la Globurile de aur. Rochia purtată de Gaga a fost semnată de Valentino și a fost asortată cu bijuterii în valoare de milioane de dolari.

Chiar dacă pare greu de crezut, rochia pe care a purtat-o Lady Gaga la decernarea premiilor a fost mai ieftină decât bijuteriile ei. Cântăreața a purtat un colier la comandă de cunoscuta casă Tiffany & Co, acesta conținând 300 de diamante briliante și un diamant în formă de pară de 20 de karate, scrie Mediafax.

„Conceput special pentru Lady Gaga în magazinul emblematic situat pe Fifth Avenue în New York, colierul Aurora reprezintă un omagiu către stele – la propriu şi la figurat. Numele este inspirat după fenomenul natural dramatic şi hipnotizant, aurora boreală”, a anunțat compania Tiffany & Co.

Totodată, și cerceii pe care i-a purtat vedeta au costat 115.000 de dolari. În total, ea a scos din buzunar 5 milioane de dolari.

Lady Gaga a jucat în filmul „S-a născut o stea”, nominalizat la Globurile de Aur.


CITEȘTE ȘI: „Forever young”. Adrian Mutu împlinește astăzi 40 de ani, dar are forma fizică de pe vremea când era golgheterul campionatului


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close