Mergi direct la conținut »
Fratele lui Meghan Markle, iubita Prințului Harry, a fost arestat. Bărbatul și-a amenințat iubita cu o armă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Fratele lui Meghan Markle, iubita Prințului Harry, a fost arestat. Bărbatul și-a amenințat iubita cu o armă

Iubita Prințului Harry trece prin momente stânjenitoare. Fratele ei vitreg a fost arestat, după ce și-ar fi amenințat iubita cu un pistol, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, relatează Daily Mail.

Thomas Markle Jr, fratele vitreg al actriței Meghan Markle, s-a certat cu iubita sa și a devenit violent cu acesta. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a scos o armă și a îndreptat-o către capul femeii, care s-a refugiat într-o baie, de unde a alertat autoritățile.

Astfel, bărbatul a ajuns în custodia poliției din Oregon. El a fost eliberat după ce a plătit cauțiunea, însă urmează să fie judecat pentru faptele sale.

Acest lucru nu va face deloc cinste Casei Regale, chiar dacă iubita lui Harry nu are vreo legătură cu acest incident. Thomas Markle Jr. și Meghan sunt frați vitregi, având însă același tată.

„Nu vreau ca aest lucru să o facă de rușine pe Meghan. Tom a cam intrat în atenția publicului de când Meghan se vede cu Prințul Harry”, a declarat fosta soția lui Thomas Markle Jr., după ce i-a plătit cauțiunea bărbatului.

Ea a mai adăugat că cei doi au fost foarte apropiați, însă în ultimii ani s-au distanțat. Cu toate aecstea, Thomas îi dorește tot binele lui Meghan și nu ar vrea să o rănească în vreun fel. Recent, bărbatul a povestit că sora sa vitregă l-a prezentat pe prințul Harry familiei.

Actrița Meghan Markle și Prințul Harry s-au cunoscut în luna mai, în Toronto, când prințul se afla acolo pentru a promova „Invictus Games”. Cei doi și-au confirmat relația abia în luna noiembrie.

 

Close
Închide
  Close