Mergi direct la conținut »
GALERIE FOTO | Electric Castle – ziua a treia. Nicio ediție, fără ploaie. Un mare actor de la Hollywood la festival, curcubeu spectaculos și o cerere în căsătorie Galerie foto
29imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > GALERIE FOTO | Electric Castle – ziua a treia. Nicio ediție, fără ploaie. Un mare actor de la Hollywood la festival, curcubeu spectaculos și o cerere în căsătorie

GALERIE FOTO | Electric Castle – ziua a treia. Nicio ediție, fără ploaie. Un mare actor de la Hollywood la festival, curcubeu spectaculos și o cerere în căsătorie

GALERIE FOTO de la Electric Castle – ziua a treia. Ploaia torențială din a treia zi de festival nu i-a speriat pe spectatorii care au venit să se distreze la festivalul de la Castelul Banffy din Bonțida, județul Cluj, pentru Festivalul Electric Castle (EC).

De altfel, aproape că n-a existat ediție în care să nu plouă la acest festival. Dar, pregătiți cu pelerine, unele oferite chiar de organizatori, tinerii au continuat să danseze pe piesele favorite și să se distreze.

La un moment dat, a apărut și un curcubeu spectaculos, moment care nu putea să scape neimortalizat.

La un moment dat, a apărut și un curcubeu spectaculos

La un moment dat, a apărut și un curcubeu spectaculos

Cel mai așteptat moment a fost concertul susținut de DJ Duke Dumont, care a adus publicul în delir.

Duke Dumont a fost cel mai așteptat DJ al serii

Duke Dumont a fost cel mai așteptat DJ al serii

În plus, au avut parte și de multe alte surprize… plăcute. Au avut parte și de o cerere în căsătorie, la Electric Castle.


CITEȘTE ȘI… Biciuiţi în piaţa publică dacă foloseau transportul în comun. Istoria neştiută a Bucureştiului


Elena Iancu și Radu Dincă sunt doar doi dintre cei 150.000 de oameni așteptați de organizatori la Castelul Banffy din Bonțida, județul Cluj, pentru Festivalul Electric Castle (EC).

Doar că numele lor s-au aflat pe buzele tuturor, după gestul făcut de tânăr. Și-a cerut iubita în căsătorie, în fața tuturor, iar ea spus un marea DA, printre lacrimi.

Mai mult, fanii „Twilight Saga” și „Harry Potter”, care au ajuns anul acesta  la Electric Castle au avut parte de surpriza vieții lor. |

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

L-au putut vedea, în a treia zi de festival, în carne și oase, chiar pe Jamie Campbell Bower, care l-a interpretat pe “Caius” în “The Twilight Saga: Breaking Dawn / Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I (2011) și pe “Gellert Grindelwald” în “Harry Potter and the Deathly Hallows / Harry Potter și Talismanele Morții: Partea I (2010).

Actorul, în vârstă de 28 de ani, se află pentru prima dată în Transilvania și este, pur și simplu, fascinat de ce a găsit în această zonă a țării noastre.

EC-send-nudes

El a venit la eveniment ca muzician, fiind solistul trupei britanice de punk-rock “Counterfeit” și chiar va cânta la Electric Castel, pe scena Hangar. În această seară, și trupa Șuie Paparude va cânta la EC.

În total, 250 de artişti au urcat și vor cânta și astăzi, în ultima zi, pe scenele amenajate la Castelul Banffy, iar în cele patru zile de festival, sunt aşteptaţi aproape 150.000 de oameni.


CITEȘTE ȘI… O adolescentă de 15 ani s-a aruncat de la etaj și a murit. Șocant! Cu cine trăia copila în apartament


 

Close
Închide
  Close