Mergi direct la conținut »
George și Amal Clooney au făcut o donație de un milion de dolari "pentru a combate ura"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > George și Amal Clooney au făcut o donație de un milion de dolari "pentru a combate ura"

George și Amal Clooney au făcut o donație de un milion de dolari „pentru a combate ura”

George și Amal Clooney au făcut o donație de un milion de dolari "pentru a combate ura". Aceștia au donat suma de bani organizației Southern Poverty Law center, la doar câteva zile după violențele din Charlottesville, relatează AFP.

George și Amal Clooney sunt implicați în susținerea mai multor cauze sociale, iar acum cei doi s-au arătat interesați și să „combată ura”. Mai precis, donația lor vine în contextul unui val de mobilizare în Statele Unite, unde, de peste o săptămână, sunt alocate numeroase finanțări în beneficiul organizațiilor care luptă contra rasismului.

Clooney Foundation for Justice și SPLC au anunțat un parteneriat „pentru combaterea grupărilor care promovează ura în Statele Unite” și această donație de un milion de dolari, în cadrul unui comunicat dat publicității luni de centrul de studiere a mișcărilor extremiste.

„Suntem mândri să susținem Southern Poverty Law Center în eforturile sale de diminuare a extremismului violent în Statele Unite”, au declarat soții Clooney, citați în același comunicat. Ei au specificat că gestul lor a fost justificat de ciocnirile violente care au avut loc în urmă cu 10 zile între simpatizanții neonaziști și manifestanții anti-rasiști din Charlottesville, un oraș din statul american Virginia.

George și Amal Clooney au devenit recent părinți. Cei doi au anunţat naşterea gemenilor – un băiat şi o fată – în luna iunie, însă nu au oferit detalii, fotografii şi nici interviuri despre ei. Mai mult, actorul de la Hollywood a anunțat că dă în judecată o revistă care a realizat primele fotografii cu cei doi bebeluși.


Citește și: Femeile cu trei sau mai mulţi copii se vor putea pensiona cu 6 ani mai repede


Close
Închide
  Close