MENIU CAUTĂ
20 Mai. 2014 20:13 , de Simona Josan

GIULIA ANGHELESCU, despre RELAŢIA CU SOŢUL EI, VLAD HUIDU: „Am luat o PAUZĂ”

Distribuie

Cântăreaţa Giulia Anghelescu a acceptat să facă dezvăluiri despre căsnicia ei cu Vlad Hudiu, de care s-a zvonit că s-ar despărţi. Solista a declarat la o emisiune de la Kanal D că nu se pune problema unui divorţ şi că ea şi soţul ei au luat o pauză în timpul vacanţei de 1 mai, după care şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt.
„Discuţii există, ca în orice cuplu. Nu sunt certuri atât de mari încât să ducă la divorţ. S-a mers prea departe cu aceste speculaţii. Unele pauze de acest gen într-o relaţie, dacă ştii să le ţii sub control, este posibil să îţi aducă mai multe avantaje decât dezavantaje. Fata cu care a fost văzut soţul meu pe motor este Andreea, este prietena mea, este iubita celui mai bun prieten al lui Vlad. Nu m-am supărat că era pe motorul soţului meu şi nu era pe al iubitului ei. Nu m-a deranjat decât faptul că nu aveau cască. Le-am şi spus. Fata este abia logodită. Asta nu m-a deranjat, altele au fost lucrurile care m-au deranjat, dar zic eu că am reuşit să trecem peste. Pauza luată de 1 mai a fost mai mult ca să ne odihnim.
Nu am  făcut decât să ne limpezim minţile şi să revenim cu picioarele pe pământ. A fost cea mai bună idee. Ideea a apărut în momentul în care am hotărât să mergem la mare şi el a vrut să mergem cu motorul, iar eu cu maşina. A fost o pauză, pentru că ajunseserăm la un punct în care nu reuşeam să ne mai sincronizăm deloc. Soţul meu cred că a înţeles că data viitoare vom merge cu maşina. Eu nu mă urc pe motor. Cred că se simte cât trebuie să dureze pauza. Noi am mai avut o pauză, de un an şi ceva, iar lucrurile s-au îndreptat. Altfel nu ne-am fi căsătorit şi nu am fi făcut un copil”, a explicat Giulia la Kanal D imaginile care au condus la speculaţiile legate de un divorţ.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii