MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2018 13:53

Ilinca Vandici are emisiune nouă, cu Vladimir Drăghia. Ce vor prezenta cei doi

Distribuie

Surpriză totală în lumea televiziunii. Ilinca Vandici va realiza o emisiune împreună cu Vladimir Drăghia.

Ilinca Vandici va prezenta o nouă emisiune, alături de actorul Vladimir Drăghia, potrivit kanald.ro. Cei doi vor modera Fan Arena, o emisiune dedicată fanilor competiției Exatlon, difuzată de postul de televiziune Kanal D.
Ilinca Vandici este cunoscută telespectatorilor din postura de moderatoare a emisiunii „Bravo, ai stil”, în timp ce Vladimir Drăghia este câștigătorul primului sezon al concursului Exatlon România, care s-a desfășurat în Republica Dominicană.
Materiale în exclusivitate, cele mai fierbinți informații despre Faimoșii și Războinicii celui de-al doilea sezon Exatlon vor fi dezbătute intens la „Fan Arena', un talk-show inedit care beneficiază de experiența în teren a lui Vladimir Drăghia, dar și de curiozitatea și cunoștiințele dobândite în ani de televiziune de Ilinca Vandici.

„Am fost și sunt fan Exatlon și știu ce înseamnă să arzi de curiozitate să afli tot mai multe lucruri despre ce se întâmplă în Republica Dominicană. Am suferit și am explodat de bucurie de multe ori urmărind primul sezon, iar acum sunt foarte fericită că pot să aflu lucruri extrem de interesante la cald și că le pot împărtăși celor de acasă. Îl admir enorm pe Vladimir Draghia, el reprezintă o parte importantă din Exatlon, prin modul în care s-a luptat, a rezistat, s-a impus prin fair play și și-a apropiat publicul', a declarat Ilinca Vandici.
„Este pentru prima dată când mă aflu în postură de prezentator. Îmi va fi greu, dar tocmai acesta este unul dintre motivele pentru care am acceptat această provocare. Al doilea motiv ar fi acela că mă simț apropiat de subiectul emisiunii. Cunosc înstrăinarea, emoția, speranța, lupta de acolo, ceea ce mă va ajută să îi înțeleg, să empatizez cu concurenții noului sezon Exatlon. Voi încerca să le vorbesc telespectatorilor despre ceea ce nu se vede la televizor.

Voi încerca să le răspund la curiozitățile pe care, de la revenirea mea în țară, întâlnindu-mă cu ei pe stradă, am văzut că le au. O să încep chiar acum, răspunzând la cea mai frecvență întrebare: „E pe bune?”. Da, totul este cât se poate de „pe bune”! Este chiar mai real decât viața de zi cu zi. Sunt bucuros că voi face parte, iarăși, din această aventură, începând, în același timp, un drum nou pentru mine', a spus Vladimir Draghia.


Citește și: Bacalaureat 2018 – sesiunea de toamnă. Calendarul examenelor și afișarea rezultatelor


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii