MENIU CAUTĂ
, de Ana Maria Păsat

EXCLUSIV/ Și vitezomane și procesomane! Ilinca Vandici și Adelina Pestrițu, în război cu Poliția Rutieră

Distribuie

Ilinca Vandici speră să nu aibă aceeași soartă ca aceea a Adelinei Pestrițu, care a rămas pieton pentru patru luni, motiv pentru care vedeta TV se judecă în prezent cu Inspectoratul de Poliție Județean Bihor.

ILINCA_VANDICI.jpg

Face ce face Ilinca Vandici și tot îi calcă pe urme Adelinei Pestrițu. Mai întâi, a ajuns la pupitrul unei emisiuni TV, la Kanal D, în locul fostei sale colege, și, în paralel, s-a numărat și pe lista de mari simpatii a lui Liviu Vârciu, fostul soț al brunetei. Ei bine, mai nou, Ilinca a luat și ea calea instanței, așa cum a făcut și Adelina, în urmă cu doar o lună, înainte de a rămâne pieton. Vandici a făcut plângere contravențională și se va judeca, pe fond, peste doar câteva zile, cu Poliția Rutieră din Bihor, după ce a fost prinsă conducând cu viteză în ajunul sărbătorilor de iarnă, în timp ce se ducea spre Oradea, la rudele sale. Ilinca speră să-și poată salva permisul, chiar dacă șansele sale sunt reduse.

adelina-pestritu_46.jpg

Pieton timp de patru luni!

Adelina Pestrițu a trebuit să cedeze permisul întrucât a pierdut și apelul în procesul pornit după ce a fost luată de radar. Fosta prezentatoare TV va fi pieton timp de patru luni de zile. Cum ea însă e dependentă de mașina sa, aceasta și-a angajat un șofer care s-o ducă acolo unde are nevoie. Rămâne de văzut dacă și Ilinca va apela la această soluție, asta în cazul în care și ea va pierde procesul cu Poliția Rutieră.

Citește mai multe despre Poliție și tribunal pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii