Mergi direct la conținut »
Imaginea cu care Liviu Vârciu i-a înduioșat pe toți. L-au asaltat cu mesaje
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Imaginea cu care Liviu Vârciu i-a înduioșat pe toți. L-au asaltat cu mesaje

Imaginea cu care Liviu Vârciu i-a înduioșat pe toți. L-au asaltat cu mesaje

Liviu Vârciu i-a cucerit pe fanii săi de pe rețelele de socializare cu o imagine plină de tandrețe în care apare alături de fiica sa cea mică.

„Căldură sufletească”, este mesajul postat de Liviu Vârciu în dreptul imaginii cu mezina sa, Anastasia.

Ipostaza cu Liviu Vârciu și Anastasia i-a cucerit pe admiratorii artistului, care a primit mesaje.


„Un tablou incomplet! Păcat! Anii trec și alegi până culegi!”, „frumoasă foc e fetița. Să ai grijă de ea să nu-i lipsească nimic. Să nu cumva să cheltui mulți bani cu maimuțele și copilul să rămână cu nevoi”, „Frumusețea este făcută din două persoane și o dragoste așa trebuie să crească cu doi părinți fericiți, dar până la urmă e treaba ta”, „Cele mai bune lucruri pe care le-ai realizat în viața ta”, „Îți speli toate păcatele”, „Doamne, e copia ta”, i-au scris internauții.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu s-a concentrat pe cariera de actor, dar și de prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit o singură dată, cu o fostă asistentă de televiziune. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda CălinLiviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit anul trecut.

Citește și: Guvernul Boc a înmuiat pedepsele pentru pedofili, Guvernul Cioloș le-a lăsat la fel, iar Guvernul Dăncilă nu e interesat!

 

Close
Închide
  Close