De Denisa Macovei,

Chiar dacă nu mai locuiește în România, ci revine pe plaiurile natale doar atunci când are proiecte, Inna se simte cu adevărat acasă doar în locul în care s-a născut. Mândră de originile ei, artista nu doar că se laudă tuturor că este româncă, ci încearcă să-și ajute compatrioții să aibă succes în locurile unde ea are deja. Așa se face că, deși ar putea să lucreze cu echipe de oriunde din lume, alege să o facă doar cu români.

Inna se-ntoarce la rădăcini: „Următoarele clipuri în România le fac”
Inna a filmat în casa lui Ceușescu

„De-a lungul timpului, am filmat clipuri în diferite țări, cu diferite echipe de producție, diferiți regizori, dar nici unul nu mi-a oferit posibilitatea de a mă exprima cum simt eu și de a-mi pune în valoare conceptele, personalitatea. Următoarele clipuri în România o să le fac, pentru că îmi iubesc echipa, îi iubesc pe băieți și fac o treabă extraordinară”, ne-a mărturisit Inna.

Ea a filmat deja 11 videoclipuri cu o echipă din România, unul dintre ele fiind realizat în fosta casă a lui Ceaușescu din cartierul Primăverii.

Are în echipă doar români

Lăsând la o parte stafful artistei, care este format în mare parte de prieteni vechi, toți oamenii din jurul Innei, de la producătorii muzicali până la make-up artiști și designeri, vorbesc aceeași limbă. Inna ne-a mărturisit că are încredere în români și în tot ce este „fabricat în România” și că nu concepe să nu promoveze produsele realizate la noi în țară.

Ca dovadă, atunci când este invitată pe covorul roșu la decernări de premii, se prezintă în fața presei internaționale în haine semnate de designeri români.

Citeşte şi:

VIDEO/ Doinița Oancea și-a scos iubitul în lume și a făcut o dezvăluire importantă despre relația ei: „Am primit un inel”

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse