MENIU CAUTĂ
02 Sep. 2018 12:04

Interpretare emoționantă pe scena X Factor. ”Nu a apucat să mă audă, dar sper să mă asculte și să îmi trimită un semn”

Distribuie

Cea de-a doua ediție X Factor este și una a emoțiilor intense, căci cele mai impresionante povești ale concurenților se vor transforma în interpretări cu totul și cu totul speciale.
Este și cazul Ralucăi Răducanu, o tânără din Ploiești, absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, secția de vioară-interpretare. Cu un proiect măreț în planurile sale de viitor, concurenta va ajunge pe scena X Factor, mărturisind că pentru ea, acest concurs este cel mai potrivit prim pas pe care îl poate face spre o carieră în domeniul muzical.

Atitudinea încrezătoare cu care va intra în fața celor patru jurați va fi susținută de o voce suavă și de instrumentul la care cântă încă din copilărie, vioara.


'Cântatul a fost o pasiune de a mea, încă de când eram copil. Dar tatăl meu, cel care mi-a inițiat pașii pe acest drum, și-a dorit să ajung la Filarmonică, pe un post de instrumentist violonist. Pe tata l-am pierdut în anul doi de facultate. Lui îi datorez tot ce sunt astăzi. Nu a apucat să mă audă cântând, dar sper să mă asculte în seara aceasta și să îmi trimită un semn'.

 


Citește și: VIDEO. Dragnea, despre atacul Gabrielei Firea: 'Încerc să îi înțeleg nemulțumirea, dar e prea mult ca un prefect să devină subiect de discuție de trei ore în CExN'


 

Citește mai multe despre Concurență, Mesaj și tata pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii