Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > ÎŢI mai AMINTEŞTI de ADRIELA MORAR de la "DANSEZ"? CUM ARATĂ ACUM focoasa PARTENERĂ a lui SMILEY! | FOTO/VIDEO

ÎŢI mai AMINTEŞTI de ADRIELA MORAR de la „DANSEZ”? CUM ARATĂ ACUM focoasa PARTENERĂ a lui SMILEY! | FOTO/VIDEO

De Dana Aramă,

În 2007, Adriela Morar concura la emisiunea de mare succes „Dansez pentru tine”, difuzată de Pro TV. La acea vreme, bruneta făcea pereche în ring cu Smiley.
Adriela a cucerit pe toată lumea cu frumuseţea, delicateţea şi senzualitatea ei. În plus, se mişca extraordinar de bine, echipa formată din ea şi Smiley fiind printre favoritele publicului, dar şi ale exigentului juriu de la show-ul mai sus-menţionat.
Chiar dacă timpul a trecut, Adriela Morar este la fel de seducătoare şi la şapte ani distanţă de vremurile când debuta la TV.
Focoasa brunetă a postat pe pagina sa de pe o reţea de socializare fotografii dintr-o recentă vacanţă pe care a petrecut-o în Grecia.
În costum de baie, Adriela arată de excepţie. Are un corp foarte bine lucrat la sală, este apetisantă şi plină de viaţă, având acelaşi zâmbetu fermecător cu care şi-a cucerit fani după fani de-a lungul anilor.
Bruneta, absolventă a Facultăţii de Teatu şi televiziune din Cluj, pare că a reuşit să oprească timpul în loc, fiind o tânără care atrage privirile oriunde ar merge şi orice ar face.

Close
Închide
  Close