Mergi direct la conținut »
Iubita lui Liviu Vârciu pregătește singură petrecerea de botez. "Mi-a lăsat mie toate grijile. Fac față cu greu"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iubita lui Liviu Vârciu pregătește singură petrecerea de botez. "Mi-a lăsat mie toate grijile. Fac față cu greu"

Iubita lui Liviu Vârciu pregătește singură petrecerea de botez. „Mi-a lăsat mie toate grijile. Fac față cu greu”

Liviu Vârciu a lăsat-o singură pe iubita lui, Anda Călin, să see ocupe de organizarea petrecerii de botez a fiicei lor.

De Dana Aramă,

Liviu Vârciu are o fetiță, Anastasia, din relația cu Anda Călin. Micuța Anastasia a fost botezată , însă nu a existat o petrecere de botez, aceasta urmând să aibă loc în curând.

Însă Liviu Vârciu este ocupat cu filmările, astfel că a lăsat-o pe iubita lui, Anda Călin, să se ocupe de organizare.

Anda Călin a mărturisit, la o emisiune de la Antena 1, că se descurcă destul de greu.

„Mi-a lăsat mie toate grijile, el a plecat cu Nea Marin la mare să filmeze. Fac față cu greu, dar o am pe mama care mă ajută. Am ales aranjamentele florale. Mie îmi plac toate, dar nu le pot lua. Vreau ceva roz pal, nu pot să pun ceva țipător, trebuie să fie în ton cu tortul…

Trebuie să mai slăbesc înainte de eveniment. Eu am spus că nu vreau mărturii, dar cred că îmi schimb părerea…

E greu să organizezi o petrecere, Liviu e stresat cu telefoanele. Încă nu am finalizat lista cu invitați, o vom face când se întoarce el, vineri”, a declarat Anda Călin la Xtra Night Show, de la Antena 1.

Anda Călin a vorbit și despre eventualitatea unui nou bebeluș în familia lor: „Nu mă gândesc la alt copil, dar dacă este să fie, e binevenit”.


Citește și: VIDEO / Mesajul parohului Bisericii ”Dintr-o zi”, Vasile Ioana, de Înălțare: Domnul să vă dăruiască puterea să vă înălțați din noroiul păcatului în înaltul cerului


 

Close
Închide
  Close