Mergi direct la conținut »
Iulia Vântur, fotografie emoționantă alături de părinții săi. “În sfârșit, ne-am întâlnit!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia Vântur, fotografie emoționantă alături de părinții săi. “În sfârșit, ne-am întâlnit!”

Iulia Vântur, fotografie emoționantă alături de părinții săi. “În sfârșit, ne-am întâlnit!”

Iulia Vântur, fotografie emoționantă alături de părinții săi. Iulia Vântur se află departe de casă și de părinți. În plus, din țară nu vin vești bune pentru ea. După două sezoane în care Iulia Vântur a ținut frâiele emisiunii de la PRO TV, producătorii au făcut o schimbare uriașă.

De Dragoș Tănase,

Disponibilitatea blondei din ce în ce mai redusă a scos-o din schemă și, automat, a intervenit necesitatea unei înlocuiri.

Celebritatea dobândită în țara natală a iubitului ei Salman Khan, India, a făcut-o pe Iulia Vântur să privească spre alte orizonturi. Și cum sud-estul Europei a devenit prea strâmt pentru ea, blonda moldoveancă a dat curs proiectelor de la Bollywood.

În aceste condiții, producătorii show-ului de la PRO TV s-au văzut nevoiți să opereze o schimbare majoră în format și să înlocuiască prezentatoarea cu una şi mai de impact.

Astfel, după îndelungi căutări, castinguri și teste video, Monica Bîrlădeanu s-a dovedit a fi cea mai potrivită alegere.

“Ferma vedetelor” se află deja la cea de-a treia ediție, care însă nu a fost programată pentru difuzare. Prima s-a filmat într-o pădure din apropierea Bucureștiului, iar cea de-a doua, în Cipru. Rămâne de văzut ce i-au pregătit  Monicăi Bîrlădeanu producătorii.

Pe de altă parte, invitată de Cătălin Măruță în emisiunea sa, Iulia Vântur n-a mai avut încotro, a trebuit să vorbească despre sarcină.

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu
Recomandări

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Mai mult, hainele vedetei lăsau impresia că încearcă să ascundă o burtică, așa că Măruță nu a ratat ocazia de a o întreba dacă se dedică muzicii sau dacă își dorește o viață de familie.

”Nu e planificat neapărat să am o carieră. M-am simţit şi ciudat pentru că mulţi oamenii muncesc toată viaţa ca să facă asta şi la mine a fost doar plăcere, pasiune. Cineva mi-a zis într-o zi: ”Cineva ţi-a dat un har, nu-ţi bate joc de el”, a spus Iulia.

Totuși, ea încheie ziua într-un mod emoționant, cu o fotografie postată pe contul său de Instagram… în care este cu părinții săi, pe care nu i-a mai văzut de multă vreme și alături de care va petrece câteva zile.

De altfel, Iulia Vântur a petrecut noaptea de Înviere în avion. Motivul pentru care nu s-a întâlnit cu părinții ei | VIDEO

Citește și Iulia Vântur cucerește Dubaiul. A strălucit la o gală de modă /VIDEO

Daniel Buzdugan o provoacă pe Iulia Vântur. „Joac-o pasta” | VIDEO

VIDEO| Iulia Vântur și Salman Khan, filmați îmbrăţişându-se în public

 

 

Close
Închide
  Close