Mergi direct la conținut »
Iulia Vântur, ținta comentariilor de la fani. I-au atras atenția asupra lui Salman Khan
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Iulia Vântur, ținta comentariilor de la fani. I-au atras atenția asupra lui Salman Khan

Iulia Vântur a ajuns ținta comentariilor celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare din cauza relației cu starul bollywoodian Salman Khan.

De Dana Aramă,

 

Fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur a fost criticată de internauți pe rețelele de socializare. Aceștia i-au spus clar ce părerea au despre idila ei cu starul bollywoodian Salman Khan.

„Fericirea ei este numai cu Salman. Această fericire trebuie să treacă prin multe obstacole și încet-încet ajunge și la inima regelui Salman. Eu cred că o iubește pe Iulia, dar o iubește în felul lui”, „De șapte ani nu-și oficializează relația cu ea, evită să vorbească despre ea… Ce multe o iubește!”,

„Întotdeauna Salman nu ezită și nu ezită să se afișeze cu Katrina, dar cu Iulia niciodată în acești 7 ani! Nu vorbește despre ea , nu face poze cu ea, chiar a uitat cum o cheamă într-un interviu. Ei doi știu realitatea, dar noi vedem altceva. Nu înțeleg de accepptă acest comportament al lui, mai ales că știe că a iubit-o mult pe această Katrina”, „Nu o iubește nici pe Katrina, nici pe Iulia. Omul ăsta se iubește pe el însuți, atât”,

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”
Recomandări

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”

 

„Este un om egoist, își iubește prea mult faima și succesul și cred că nu o să se căsătorească niciodată, mai ales cu Iulia. Păcat, o credeam mai leoaică și s-a dovedit a fi prea supusă lui”, „Are o stimă de sine scăzută și nu se iubește suficient de mult ca să plece de lângă acel om care nu o să-și oficializeze niciodată relația cu ea. Se compromite și acceptă să fie un fel amantă din umbră deoarece vrea carieră la Bollywood. dar cu c preț? Acel om este clar că nu o iubește, atâta timp cât o ține în umbră”, i-au scris internauții Iuliei Vântur.

Iulia Vântur are 38 de ani. A fost prezentatoare de știri și a moderat show-uri de succes precum Dansez pentru tine și Ferma Vedetelor, de la Pro TV. De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață.  În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

Citește și: VIDEO / Interviu cu Pavel Popescu, tânărul care a ajutat din Norvegia victimele de la Colectiv. A lăsat Țara Fiordurilor pentru politica din România

 

Close
Închide
  Close