Mergi direct la conținut »
Jojo și-a arătat adevărata față. “În secret sunt foarte fericită“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jojo și-a arătat adevărata față. “În secret sunt foarte fericită“

Jojo și-a arătat adevărata față. “În secret sunt foarte fericită“

Jojo a publicat pe contul de socializare o imagine în care nu pare să fi avut timp să se pregătească pentru a ieși fotografia perfectă. Actrița a împărtășit cu fanii ei un moment mai intim, iar aceștia au avut ocazia să o vadă așa cum rar apare în public. 

„Asta e faţa mea când nu pozez sau nu am chef să pozez ?Se potriveşte de minune cu starea mea de azi pentru că încerc să-mi păstrez veselia căpătata în vacanţă. În rest… la treabă cu noi @paulipate. Vă las mai multe în stories! Zi minunată! ❤️ (P.S: în secret sunt foarte fericită pentru că avem pregătită o altă scurtă vacanţă. O să vă spun curând undeee!;), a scris Jojo în dreptul imaginii.

Jojo a avut parte de o vacanță de vis alături de partenerul ei de viață, actorul paul Ipate. Cei doi s-au relaxat în Thailanda. Jojo și paul Ipate au revenit în România miercuri seară. Nici bine nu a ajuns acasă că Jojo a  avut de muncă. Actrița a mărturisit că s-a apucat de diverse treburi gospodărești imediat ce a revenit în țară.

Citește și

Primăria Sectorului 5, după ce Libertatea a scris despre firma-fantomă de anvelopare a blocurilor: „Licitațiile sunt legale, primăria nu intervine în raport cu societățile care depun oferte”

Close
Închide
  Close