Mergi direct la conținut »
Kamara, acuzații grave la adresa lui Morar și Buzdugan. "Au mințit că au fost iertați de Ambasada Republicii Democrate Congo"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Kamara, acuzații grave la adresa lui Morar și Buzdugan. "Au mințit că au fost iertați de Ambasada Republicii Democrate Congo"

Kamara, acuzații grave la adresa lui Morar și Buzdugan. „Au mințit că au fost iertați de Ambasada Republicii Democrate Congo”

Glumele făcute la radio de Mihai Morar și Daniel Buzdugan, după meciul dintre România și Congo au făcut valuri și i-au dezamăgit pe mulți. Kamara a reacționat dur la aceste comentari, iar astăzi a venit din nou  cu un mesaj dur pe contul de socializare, prin care îi face mincinoși pe cei doi prezentatori.

De Livia Lixandru,

Dezinformare cu „bună ştiință”, marca Morar & Buzdugan
Mic „Preambul”.
Pentru cei care nu mă cunosc, numele meu e Kamara şi sunt Român, născut în România. Mama a fost Româncă, Tatăl meu a fost Guinez. Sunt în țara mea şi cei care mă îndeamnă să plec „acasă”, îi anunț că sunt deja „acasă”. Pentru că acasă pentru mine înseamnă România.
Aseară, am fost informat asupra faptului că Morar şi Buzdugan au mințit în legătură cu faptul că au fost iertați de Ambasada Republicii Democrate Congo în legătură cu „glumele” lor rasiste din dimineața de 26 mai anul acesta.  A fost doar o „păcăleală” de P.R, care să dea bine în presă.
Totul a fost de fapt o miniciună a celor doi, care din disperare au recurs la aceasta strategie pentru a îşi „îndrepta” imaginea serios mototolită.

13507146_10207885283984921_7348950148037040184_n

Ei s-au autoinvitat la Ambasada fară să ceară auditență la Ambasador.
Acesta din urmă i-a primit, le-a ascultat scuzele. A catalogat scuzele lor ca fiind tardive şi că Morar şi Buzdugan nu ar fi venit să îşi ceară scuze dacă eu nu aş fi demarat toată această acțiune împotriva lor.  Au fost invitați să revină la Ambasada peste o săptămână cu o scrisoare adresată Republicii Democrate Congo pe care cei doi au jignit-o grav, având în vedere că s-a ajuns cu acest scandal până în Guvernul Congolez. Li s-a atras atenția că trebuie urmată o întreagă procedură, pentru că decizia de a ierta o asemenea faptă nu poate fi luată doar de o Ambasada. Dar s-au mai întors la Ambasadă cei doi Realizatori de la Radio Zu, după prima vizită neprogramată? Răspunsul e: NU! Nici vorbă, pentru că aveau deja poza de protocol făcută la Ambasada, şi s-au „grăbit” să iasă în presă cu un comunicat care să-i spele de orice păcat.  Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, ne arătați şi nouă un act oficial prin care Ambasada Republicii Democrate Congo vă iertă pentru „glumele” voastre rasiste, spuse cu bună ştiință pe postul de largă audiență Radio Zu? Dar azi, nu săptămâna viitoare, că poate „uitați”, aşa cum ați „uitat” să vă mai întoarceți la Ambasada.

Close
Închide
  Close