Mergi direct la conținut »
Kamara, detalii de la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. Cine a furat mireasa și ce răscumpărare s-a cerut
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Kamara, detalii de la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. Cine a furat mireasa și ce răscumpărare s-a cerut

Kamara, detalii de la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. Cine a furat mireasa și ce răscumpărare s-a cerut

Kamara a oferit detalii despre nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă, la care a participat în weekend.

De Dana Aramă,

Artistul a vorbit despre petrecerea de nuntă, dar a și dezvăluit cine a furat mireasa și ce răscumpărare s-a cerut pentru ea.

“A fost o seară de vis, cei doi au dansat valsul mirilor pe muzica celor de la trupa Prestige. Alături de ei au mai cântat mai mulţi solişti de muzică populară, dar şi Mahala Raï Banda, sau Nikos şi Jamal.

Ensar Duman a fost cel care a furat mireasa şi pentru care s-a cerut răscumpărare un obiect de 500 de grame de aur. Mâncarea şi băutura au fost la superlativ, au fost mai multe feluri de mâncare, de la aperitiv la peşte, somon sau vită.

În plus, aşa cum a promis, Brigitte a făcut un fel special care să amintească de “Ferma” – un fel format din grâu şi porumb fiert cu o bucăţică de carne lângă. Tortul a avut patru etaje şi a fost delicios”, a povestit Kamara pentru click.ro.

Pe 27 mai, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc duminică, 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.


Citește și:

OPINIE | UE a căzut în capcana populiștilor și a crescut distanța față de cetățeni

Close
Închide
  Close