MENIU CAUTĂ
10 Feb. 2019 22:53

Kate Middleton a strălucit la Premiile BAFTA! Ducesa de Cambridge a purtat o rochie spectaculoasă | FOTO

Distribuie

Kate Middleton a făcut furori pe covorul roșu, în această seară, la gala Premiilor BAFTA 2019, acordate anual de Academia Britanică de Film. Ducesa a întors toate privirile într-o rochie albă în stil grecesc.

Prințul William și Kate au luat parte la „Oscarurile britanice”, care s-au desfășurat în această seară la Royal London Hall, Anglia. Prezența lor la eveniment a fost annunțată încă de luna trecută, fiul cel mare al Prințesei Diana fiind președintele BAFTA și cel care decernează premiul „Fellowship award”, o distincție pentru întreaga carieră, care anul trecut a ajuns la Ridley Scott, iar anul acesta a mers la Thelma Schoonmaker.

Ducesa de Cambridge (36 de ani) a avut părul prins într-un coc elegant și a radiat într-o rochie albă de inspirație grecească, pe un singur umăr – o creație Alexander McQueen.

Soția Prințului William i-a adus un omagiu și mamei acestuia, purtând o pereche de cercei superbi care i-au aparținut Dianei. Pentru evenimentul din aceatsă seară, Kate a încălțat o pereche de pantofi Jimmy Choo, care ar costa în jur de 525 de lire sterline.

FOTO: Hepta


Citește și: 

O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!

Comentarii