De Andreea Romaniuc Archip,

Medaliată olimpică, mondială și europeană, sportiva s-a antrenat în această perioadă constant, dorindu-și cu ardoare să bifeze Campionatul Mondial, care se va desfășura la Stuttgart în prima parte a lunii viitoare. Nu s-a recuperat însă suficient.

„Din păcate, timpul trece foarte repede, mă mișc încet, recuperea este destul de grea. N-o să fiu aptă pentru Campionatul  Mondial de anul acesta, din păcate, o să-l urmăresc de acasă, din fața televizorului. Însă sper ca anul viitor să fie mai bun pentru mine. Dacă nu va fi, o să spun pas și o să trec mai departe. Asta gândesc în momentul acesta, pentru că am o perioadă destul de grea, mai ales că revenirea nu este una foarte ușoară pentru nici un sportiv, mai ales după doi ani de pauză și trei operații. Mă gândesc la Campionatul European de anul viitor, vreau să fiu parte din echipă. Dacă nu voi fi parte din echipă, mă gândesc să mă retrag”, a declarat, pentru Libertatea, Larisa Iordache.

Tendonul încă îi creează probleme

După accidentarea suferită la un picior în urmă cu doi ani, Larisa încă nu poate funcționa la capacitate maximă. A văzut care îi sunt limitele, în sala de antrenament, și a înțeles că pauza forțată în cariera ei sportivă se prelungește.

„Nu pot să spun că s-a întâmplat ceva grav, însă nu am putut să forțez din cauza operațiilor, pentru că, dacă forțam, simțeam că tendonul se umflă. Îl simțeam foarte solicitat și nu îmi mai oferea capacitatea de a face în fiecare zi antrenament. Așa că am luat-o mai ușor de data asta”, ne-a explicat ea.

Video: Bogdan Sorocan

Citeşte şi:

Ileana Stana Ionescu împlinește 83 de ani! Soțul venerabilei actrițe: „Se deplasează mai greu. Va fi o aniversare în familie”

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat