De Denisa Macovei, Andreea Romaniuc Archip,

Laura Cosoi a demonstrat că face față cu brio responsabilităților părintești, dar și proiectelor profesionale. Prin urmare, nu ascunde faptul că are în plan o surioară sau un frățior pentru Rita.

Câți copii își dorește, de fapt? „Câți copii ne dă Dumnezeu, atâția să vină!”, a declarat ea pentru Libertatea. Actrița își petrece prima parte a zilei la Teatrul Elisabeta, unde repetițiile pentru piesa „Ghici cine te sună?!” sunt în toi. A doua parte a zilei i-o dedică însă în exclusivitate fiicei sale. „Chiar mă bucur să stau eu cu ea și asta îmi doresc. Stă câteva ore la creșă și în rest, cu mine”, ne-a spus actrița.

La creșă, de la un an și o lună

Intrarea în colectivitate a fost benefică pentru dezvoltarea fetiței, crede Laura, însă a venit la pachet și cu diverse probleme de sănătate: „Două zile e la creșă, o săptămână e acasă. Ne dă și nouă răcelile, asta e partea cea mai nostimă, că preluăm destul de multe, dar ne facem și noi imunitate, și ea, știm că e parte din experiența ei de viață, și încă o parte importantă, și mă bucur că nu am amânat momentul doar de frica virusurilor și a bolilor care ar putea să vină. Un an și o lună avea când a mers prima oară la creșă. Îi place foarte mult, e cu mulți copii, e înconjurată de oameni care se ocupă de ea, e foarte fain și îmi place, mi se pare asta o face independentă, o ajută să devină mult mai autonomă și, de fapt, asta mi-am dorit, să se descurce și singură, nu tot timpul să stea cineva în spatele ei. Creșa ajută mult în privința asta”.

Substanța care a ucis 3 persoane din Timișoara! Ce se întâmplă în organism atunci când e inhalată
Recomandări

Substanța care a ucis 3 persoane din Timișoara! Ce se întâmplă în organism atunci când e inhalată

Rita o moștenește pe străbunica ei

Laura Cosoi ne-a mai dezvăluit că Rita deja dă semne că e atrasă de domeniul artistic. „Ea cântă și dansează de dimineață până seara. Merge la creșă. I-a învățat pe toți copii de la creșă să danseze. Cum se trezește cântă «oac, oac, diri-diri-dam». Primul lucru este ăsta. Eu tot timpul mă gândesc că a moștenit-o pe bunică-mea, pe mama tatălui meu, care, din păcate, nu mai e printre noi. Am spus, când a plecat dintre noi, că nu se va naște în curând cineva așa ca ea, dar poate că Rita o moștenește. Mi-ar plăcea să-și dezvolte această latura artistică. Repet, cântă și dansează non-stop. Îi pui muzică și ea e pe val”.

VIDEO: Grigore Alexandru/ FOTO: Dumitru Angelescu

Citeşte şi:

Localnicii din Gura Șuții o descriu ca pe un copil-model pe fetița ucisă la ei în sat. „Mihaela le zicea tuturor «Săru’mâna»”

După 26 de ani de actorie, Tania Popa își face debutul ca regizoare: „Nu-mi imaginam că va fi așa greu!”

Nicole Cherry și-a luat atestatul în actorie și poate să le predea copiilor. Diriginta din liceu a trimis-o la studii

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”
GSP.RO

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură