MENIU CAUTĂ

Laurette lămurește lucrurile despre bărbatul cu care a fost văzută într-un club din Mamaia. „Eu nu mă bat niciodată pentru bărbați”

Distribuie

Laurette a comentat pe marginea unei informații legate de bărbatul cu care a fost văzută într-un club de pe litoral.
Laurette a ținut să lămurească lucrurile după ce au apărut informații privind un scandal care ar fi izbucnit într-un club din Mamaia, din cauza unui bărbat.

Vedeta a explicat că nu a fost vorba de nicio bătaie și a spus cine este bărbatul respectiv.


„Citesc… o știre despre mine, cum că a fost un scandal într-un club din Mamaia, pentru un bărbat ????. Sincer mă amuză astfel de știri.

În primul rând eu nu mă bat niciodată pentru bărbați că nu am motive să o fac, nu am știut nici măcar cine este acel bărbat, ulterior am aflat că este actor și am făcut împreuna o poză,p e care am și publicat-o pe contul meu de Instagram.

În al doilea rând nu am o relație cu niciun bărbat din Constanța. Totul a fost plăcut, fără ca nimeni să se certe sau să se încaiere ?????”, a afirmat Laurette pe contul său de socializare.


Citește și: EXCLUSIV | Libertatea a obținut declarațiile integrale ale criminalei de la metrou. Magdalena Şerban a povestit de ce a ucis-o pe Alina Ciucu: „Mi-a venit aşa o răime și nu mai suportam pe nimeni…”


 

Citește mai multe despre Bataie și club pe Libertatea.

Comentarii