De Petre Dobrescu,

Irina Margareta Nistor a dezvăluit într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp revistei Tango că era să moară după naștere, în primăvara anului 1957, din cauza unei boli luate din spital. Cu cinci ani înaintea ei, și Mădălin Voicu, născut la aceeași maternitate, avusese aceeași boală, iar asta a fost salvarea sa; rudele acestuia i-au învățat pe părinții ei ce trebuie să facă.

Irinei Margareta Nistor medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire, după naștere

“M-au botezat la 13 zile, în spital, ca să nu mor nebotezată. Doctorii îi spuneau mamei că nu prea aveam șanse, fiind prea mică, și mai bine ar face alt copil, decât să-și spună speranțele în mine. În perioada aceea, foarte mulți copii sufereau de acesta boală și mulți mureau din cauza ei. Au supraviețuit doar doi copii: eu și Mădălin Voicu”, a povestit Irina Margareta Nistor pentru Tango.

De fapt, datorită familiei lui Mădălin Voicu am supraviețuit, pentru că el fusese bolnav cu cinci ani înaintea mea și mătușa și bunica lui i-au spus mamei mele ce trebuie să facă, pas cu pas, că să mă salveze. Mama era bună prietenă cu mătușa lui Mădălin.

Irina Margareta Nistor
Mădălin Voicu a avut aceeași boală ca Irina Margareta Nistor, în copilărie/ Foto: Hepta

“A durat trei luni până să fiu în afară pericolului. Probabil că eu și Mădălin am avut ceva important de făcut pe lumea asta, căci am fost întorși la viață”, a mai dezvăluit criticul de film pentru revistă.

Citeşte şi:

Nu IT-iștii produc cei mai mulți bani în România. Află care este cel mai profitabil domeniu

Povestea din spatele fotografiei cu copiii duși cu căruța la școală: puștii stau fără părinți, școala nu-i ajută cu microbuzul, iar unchiul se descurcă cum poate

Strigătul disperat al mamei unui tânăr ucis la Revoluţie: „Nu ne face nimeni dreptate. Suntem ţara cea mai josnică, cei mai nenorociţi oameni la conducere!”

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine