Mergi direct la conținut »
Loredana, sabotată? Un site românesc din SUA scrie că artista nu a primit viză pentru turneul din America din cauza unui român stabilit în Chicago!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Loredana, sabotată? Un site românesc din SUA scrie că artista nu a primit viză pentru turneul din America din cauza unui român stabilit în Chicago!

Loredana, sabotată? Un site românesc din SUA scrie că artista nu a primit viză pentru turneul din America din cauza unui român stabilit în Chicago!

Vestea că Loredanei i-a fost refuzată viza de SUA, care i-ar fi permis să cânte într-un festival important din Las Vegas, a căzut ca un trăsnet. Atât pentru vedetă, cât și pentru organizatorii evenimentului, care s-au văzut nevoiți să o înlocuiască pe ultima sută de metri.

De Florin Ghioca,

Ceea ce părea a fi o formalitate s-a transformat într-un adevărat coșmar. Iar presa românească de peste Ocean are și o posibilă explicație a acestei nefericite întâmplări.

Conform CRANEWS (Chicago Romanian American News), un român ar fi contribuit la acest fapt, sabotând vizita Loredanei. Firește, acesta este doar un zvon, conform site-ului respectiv, care a și citat articolul din Libertatea pe pagina de Facebook. „Zice presa de la București că Loredana nu mai vine în America, iar gurile rele de prin America zic că un „domn patron” din Chicago ar fi pus o „vorbă bună” la ambasadă ca aceștia să nu vină, că ar face prea mulți $$$ bacșiș, pe care nu i-ar declara”, scriu cei de la Chicago Romanian American News.

Luna viitoare, după o pauză de 10 ani, Loredana ar fi trebuit să pășească din nou pe pământ american. Ea și orchestra Agurida țineau capul de afiș la European Music Fest, un festival de anvergură programat să aibă loc între 2 și 5 mai în Las Vegas și care adună pe aceeași scenă multe nume sonore din Europa. Cu aceeași ocazie, artista anunțase și un miniturneu, câteva concerte ce urmau să fie ținute în mari orașe.

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE
Recomandări

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE

Contactați de Libertatea, reprezentanții Biroului de Presă al Ambasadei SUA au trimis un răspuns scris, în urma căruia se arată că „Ambasada nu comentează cazuri individuale de viză”.

Foto: VIVA


Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM

Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”

 
 
Close
Închide
  Close