MENIU CAUTĂ

Mădălin Ionescu și-a spus părerea despre emisiunile TV. „Tot felul de zerouri barate transformate în vedete peste noapte”

Distribuie

Mădălin Ionescu și-a spus părerea despre emisiunile care sunt difuzate de diverse posturi de televiziune de la noi.

„Bântuie un aer de prostie și de oboseală prin televiziunile din România… O gravă criză de conținut. Trist! Patronii cred că sunt în vacanță prelungită… Emisiuni cenușii făcute cu bani mulți, producții pompoase pe care nu le mai poți urmări după prima ediție pentru că ai văzut tot, prezentatori de o mediocritate împinsă la extrem, tot felul de zerouri barate transformate în vedete tv peste noapte, rateuri uriașe, show-uri anacronice, penibile, meschine, clișee nenumărate, subiecte fake și pâră fake, personaje expirate sau complet lipsite de carismă.

Exceptând grupajele informative, în TV mai există doar câteva producții: „iUmor”, „Asia Expres”, „Românii au talent”, „Las fierbinți”, „Chefi la cuțite”, „Ce spun românii ?” și cam atât. Mai sunt vreo două seriale, unul la Pro și altul la Antenă. În rest… o vale a plângerii sau o mare comedie a neputinței. La Kanal D… „Puterea Dragostei” și poate ar mai fi ceva. În zona televiziunilor de știri pe ici pe colo…viață… cu porția. România TV, Digi 24, oarecum B1… punct.

Mulți telespectatori s-au refugiat în online și nu se mai uită la tv. Altfel… noroc că există Netflix ! Citeam „profețiile” unor futurologi celebri care anunță o mare schimbare în următorii ani. Cică prin 2035 televiziunea va deveni ruda săracă a Internetului. Germenii acestor transformări au apărut”, a afirmat Mădălin Ionescu într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare.

Mădălin Ionescu este un cunoscut realizator și prezentator de televiziune, care de-a lungul anilor a moderat numeroase emisiuni de succes. Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.

Citește și: Pot sau nu medicii să fie voluntari în spitale? Pacienții vor resimți lipsa lor, pentru că aceștia acopereau o parte din servicii

 

Citește mai multe despre Madalin Ionescu pe Libertatea.

Comentarii