MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

Marcel Prodan, GESTUL făcut la MAI BINE DE O LUNĂ, de la SCANDALUL legat de BĂTAIA încasată de ALEXANDRA STAN!

Distribuie

După ce mai bine de o lună a stat „la cutie”, ştergându-şi contul de Facebook şi refuzând să stea de vorbă cu jurnaliştii, Marcel Prodan dă un prim semn de viaţă în spaţiul virtual. Acesta şi-a reactivat pagina de pe site-ul de socializare patronat de Zuckerberg, pe care postează destul de frecvent.
Cea mai recentă imagine apărută este una cu fiul său, pe care îl are din căsătoria cu prima soţie, Adina, la care s-ar fi speculat că locuieşte Marcel în această perioadă.
Mai mult, impresarul nu pare să fi renunţat la a urmăr paginile făcute de fani pentru Alexandra Stan în Turcia, Rusia şi Italia.
INFO
Alexandra Stan a fost bătută crunt de managerul ei la jumătatea lunii iunie, în urma unor certuri legate de bani. După ce a fost lovită, solista, care purta discuţia aprinsă cu Marcel Prodan în maşina acestuia, staţionată pe un drum naţional, a coborât, cearta continuând și afară. Managerul ei a fost la fel de agresiv, neîncetând să o lovească. Norocul cântăreţei a fost că exact în acel moment pe lângă ei a trecut un echipaj al poliției, care a salvat-o din mâinile agresorului.
În seara incidentului, o veste îi punea pe jar pe fanii Alexandrei Stan. „Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. În prezent se recuperează. Vom reveni cu informații”, anunța managerul pe pagina oficială de Facebook a Alexandrei Stan, fără a preciza despre ce fel de incident este vorba.

Comentarii