MENIU CAUTĂ

Mel B a criticat-o pe Lady Gaga pentru duetul cu Bradley Cooper: ”Vreau să cred că a fost parte din spectacol”

Distribuie

Mel B a pus la îndoială profesionalismul relației dintre Lady Gaga și Bradley Cooper, mai ales după ce a văzut în timpul momentului de la Oscar 2019.

Momentul în care Gaga și Cooper au interpretat piesa Shallow pe scena Oscarurilor atras atenția internauților și nu numai, toată lumea spunând că s-a putut observa chimia dintre cei doi.

Fosta componentă a Spice Girls, Mel B a spus că în momentul spectacolului „M-am simțit atât de incomod pentru prietena lui Bradley, oh, doamne”.

„Dar aș vrea să cred că a fost o parte din întregul spectacol, pentru că există un cod al femeilor și sperăm că nu… sper că este doar profesional”.

În media socială, duetul celor doi de la Oscar i-a făcut pe sute de  internauți să se întrebe dacă sunt îndrăgostiți cu adevărat sau este doar marketing.

În ciuda speculațiilor, în clipul cu duetul, Irina Shayk pote fi văzută aplaudându-i în picioare pentru performanța lor.


Citește și: Cum sunt mințite femeile din România să nască prin cezariană, pentru șpagă, prin boli inventate! La spitalul doctorului fals, rata naşterilor prin cezariană e de 86%, față de 36% media națională


 

Comentarii