Mergi direct la conținut »
VIDEO | Moment de tandrețe între Lady Gaga și Bradley Cooper la Gala Premiilor Oscar 2019
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > VIDEO | Moment de tandrețe între Lady Gaga și Bradley Cooper la Gala Premiilor Oscar 2019

VIDEO | Moment de tandrețe între Lady Gaga și Bradley Cooper la Gala Premiilor Oscar 2019

Lady Gaga și Bradley Cooper au oferit unul dintre cele mai electrizante momente de la cea de-a 91-a ediție a galei Oscar. Chimia dintre cei doi artiști din timpul interpretării melodiei "Shallow" a fost simțită de public care a aplaudat cu putere momentul special. 

De Andreea Radu,

Lady Gaga și Bradley Cooper au făcut senzație pe scenă interpretând melodia câștigătoare de Oscar, „Shallow”. Spre finalul piesei, actorul i s-a alăturat artistei la pian, iar cei doi s-au privit îndelung în ochi rezemându-se unul de altul.

Momentul special a devenit viral imediat și pe rețelele sociale. Mii de internauți au comentat că între Lady Gaga și Bradley Cooper ar exista mai mult decât o prietenie, vorbind despre chimia incredibilă dintre cei doi.

Imediat după momentul tandrețe artistică, iubita lui Bradley Cooper, Irina Shayk, care a fost prezentă la eveniment s-a așezat între actor și Lady Gaga.

Înainte cu câteva zile de Premiile Oscar 2019, cântăreaţa Lady Gaga, 32 de ani, s-a despărţit de impresarul ei, Christian Carino, 50 de ani, după o relaţie de doi ani. Motivul pentru cei doi au rupt logodna este încă necunoscut.

„Shallow” a fost compus de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando şi Andrew Wyatt pentru filmul „A Star is Born”. Melodia a câştigat Oscarul la categoria „Cel mai bun cântec original”.

Vizibil emoţionată, Lady Gaga nu şi-a putut stăpâni lacrimile, când a urcat pe scenă pentru a ridica statueta. „Nu e despre a câştiga, ci despre a nu te da bătut. Dacă ai un vis, luptă pentru el”, a spus aceasta.

Foto: Captură YouTube


PREMIILE OSCAR 2019 | Lista completă a câştigătorilor. „Bohemian Rhapsody”, cele mai multe premii: patru


 

Close
Închide
  Close