Mergi direct la conținut »
Mesajul înduioșător al lui Codin Maticiuc după ce a devenit tătic. "Ziua în care mi-am găsit sufletul pereche și dragostea pe care nu mi-o poate lua nimeni niciodată"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mesajul înduioșător al lui Codin Maticiuc după ce a devenit tătic. „Ziua în care mi-am găsit sufletul pereche și dragostea pe care nu mi-o poate lua nimeni niciodată”

Codin Maticiuc a transmis un mesaj în care explică cum a fost pentru el ziua în care a devenit tătic.

De Dana Aramă,

 

Codin Maticiuc a devenit tătic de curând. Acesta are o fetiță care se numește Smaranda. Venirea pe lume a bebelușului a fost una mai mult decât emoționantă pentru Codin Maticiuc, după cum a povestit acesta pe contul său de pe o rețea de socializare.

„Ziua aceea
Cum ar fi să știi exact ziua? Ziua când nu va mai fi la fel. Ziua când viața ta se va schimba complet. Este aproape la fel cu a-ți cunoaște ziua morții. Ce faci înaintea acelei zile? Trăiesti viața normal încercând să nu te gândești? Faci lucruri extraordinare tocmai pentru că nu poți să nu te gândești? Stai doar înconjurat de cei dragi sau alegi mai degrabă solitudinea?

Cum ar fi să știi exact ziua când o vei întâlni? Ziua „aceea” în care întâlnești persoană „aceea”. Dragostea supremă perfect împărtăsită și nealterabilă de timp? Te pregătesti într-un fel? Te îmbraci într-un fel? Sau dimpotrivă, rămâi așa cum ești tu căci o iubire ideală nu caută schimbarea din tine, ci opusul.

„Primesc telefon de acasă: sora mea, care abia împlinise 17 ani în ianuarie, era însărcinată”
Recomandări

„Primesc telefon de acasă: sora mea, care abia împlinise 17 ani în ianuarie, era însărcinată”

 

Pe bune, cum ar fi să știi exact ziua? Ziua când el sau ea va intra în viața ta și va rămane în fiecare fibră din tine până când moartea vă va despărti. Ce ai face noaptea dinaintea acelei zile? Ai reuși să închizi măcar ochii?

Ziua în care o întâlnești și nu vă mai părăsiti nicio clipă, nici măcar când o faceți. În care înveți să iubești până și greșelile ei și ea pe ale tale. Nimeni nu e pregătit. E împotriva firii omului să poată să ducă asta. Zilele dinaintea acelei zile sunt orele petrecute în avion. Nu ți-e neapărat frică, ba chiar te bucuri că ajungi la destinație repede și din punct de vedere statistic cu bine, dar nu ești confortabil. Există o panică generată de imponderabilitatea complet nenaturală.

Pentru mine „ziua aceea” a fost 04.04. Ziua când a venit pe lume fiica mea Smaranda. Ziua când mi-am găsit sufletul pereche și dragostea pe care nu mi-o poate lua nimeni niciodată. Tot ce a fost înainte a fost un chin”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Citește și: Dezastru găsit de ministrul Sănătății pe secția Neurologie a Spitalului Județean Constanța! Sorina Pintea a cerut demisia a două asistente șefe

 

Close
Închide
  Close