MENIU CAUTĂ
13 Mai. 2017 18:40

Mesajul siropos al Antoniei de ziua lui Alex Velea. „Tu ești adevărata definiție a bărbatului”

Distribuie

Mesajul siropos al Antoniei de ziua lui Alex Velea. Artistul împlinește 33 de ani pe 13 mai.

Antonia și Alex Velea, care au participat recent la show-ul Uite cine dansează, de la Pro Tv, formează un cuplu de mai mulți ani. Cei doi au împreună doi băieți, Dominic și Akim. Antonia mai are o fetiță, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano. Și Alex Velea a fost căsătorit o dată, cu Ana, în perioada 2010-2014.

Pe 13 mai, Alex Velea, care s-a lăudat că are o viață sexuală foarte activă cu Antonia, împlinește 33 de ani. Antonia nu a ratat ocazie de a-i spune ce simte pentru el.

Mesajul siropos al Antoniei de ziua lui Alex Velea. „Te iubesc atât de mult, cum nici măcar nu-ți imaginezi”

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Antonia a făcut publică o fotografie în care apare într-una dintre cele mai tandre ipostaze alături de iubitul ei.

Imaginea este însoțită de următoarea declarație de dragoste:

„Felul în care tu mă faci să mă simt nu poate fi spus în cuvinte. Tu ești adevărata definiție a unui BĂRBAT! Nu m-am mai simțit niciodată în viața mea atât de iubită. Tu și cu mine am trecut prin multe și nu întotdeauna bune… asta a făcut relația noastră și mai puternică. te iubesc atât de mult cum nici nu-ți imaginezi! Îți mulțumesc că exiști… Iubire. La Mulți ani, sexy Alex Velea”.

Citește mai multe despre Antonia Iacobescu, Aniversare, declaratie de dragoste, Mesaj și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii