MENIU CAUTĂ
, de Magdalena Duru

Mica de la „Abracadabra” i s-a arătat Danei Rogoz în vis. Află ce i-a spus!

Distribuie

De când a aflat de boala Micăi, "Abramburica" a stat mai mult prin spital, încercând să fie alături de fosta colegă și de părinții ei. Din păcate, astăzi frumoasa blondă cu ochi albaștri de la "Abracadabra" a murit, iar Dana Rogoz este sfâșiată de durere.
"Azi-noapte am visat-o și mi-a spus că o să-i fie bine de acum înainte, că a depășit orice obstacol... Nu-mi vine să cred că Mica a plecat dintre noi", a scris Dana Rogoz pe rețeaua de socializare Facebook.
Mica a încetat din viață astăzi, la vârsta de 31 de ani.
Michaela Niculescu  a urmat Facultatea de Limbi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producator în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT. Şi tocmai ăsta ar fi fost păcatul ei: munca titanică şi orele puţine de odihnă şi-ar fi pus amprenta pe sănătatatea tinerei

Mica a știut de un an că o boală necruţătoare îi macină ficatul, şi-a dus povara în tăcere, cu zâmbetul pe buze și nu s-a plâns nimănui,  nici prietenilor apropiaţi, nici părinţilor.
În luna ianuarie a ajuns de urgență la spital și a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, acela fiind și momentul în care păriții au aflat cât de grav bolnavă este fiica lor.
Citește și:

  • ULTIMUL MESAJ al Micăi de la „Abracadabra”
  • Foștii colegi de la „Abracadabra” o plâng pe Mica! Dana Rogoz și Ducu Ion cumpără hainele cu care o să fie înmormântată
  • Marian Râlea, declaraţie printre lacrimi, despre moartea Micăi de la Abracadabra
  • CAUZA MORȚII Micăi de la „Abracadabra”
  • Ce FRUMOASĂ și PLINĂ de VIAȚĂ era MICA de la „Abracadabra” | FOTO

Citește mai multe despre Michaela Niculescu și Michaela Niculescu pe Libertatea.

Comentarii