Mergi direct la conținut »
Mihaela Borcea, declarație nemaiauzită despre fiul ei. "Să plângi, pentru că plânsul..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihaela Borcea, declarație nemaiauzită despre fiul ei. "Să plângi, pentru că plânsul..."

Mihaela Borcea, declarație nemaiauzită despre fiul ei. „Să plângi, pentru că plânsul…”

Mihaela Borcea și-a aniversat fiul cel mare. Femeia de afaceri i-a făcut urări publice acestuia.

De Dana Aramă,

Patrick Borcea este fiul cel mare al Mihaelei Borcea cu omul de afaceri cristi Borcea. În weekend, tânărul și-a aniversat ziua de naștere. Cu această ocazie, mama sa a ținut să-i transmită un mesaj emoționant și în mediul online.

„Ce îți doresc de ziua ta?… Mai mult timp să iubești, pentru că iubirea este secretul tinereții veșnice!!… Să râzi, pentru că râsul este muzica sufletului!… Să plângi pentru că plânsul este emoția unei inimi mari!

Să citești pentru că cititul este sursa cunoașterii! Să asculți…pentru că ascultarea este forța inteligenței! Să gândești pentru că gândirea este cheia reușitei!

Să visezi pentru că visarea este răsuflarea fericirii și nu uita să trăiești căci timpul trece repede…și nu revine niciodată !!! La mulți ani dragul meu fiu Patrick Cristian!!❤❤❤❤”, i-a transmis Mihaela Borcea fiului ei cel mare.

Mihaela Borcea a avut un mariaj cu Cristi Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. În prezent, femeia de afaceri trăiește o poveste de dragoste cu Sorin Rap.

Citește și: EXCLUSIV / Handbalista Eliza Buceschi, eroina României în primul meci de la Europene, n-are iubit. Declarație de dragoste de Ziua Națională

Close
Închide
  Close